Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nincs kegyelem! A TEK-esek beindulnak!

| 2016. 09. 12. | 18:11:00
A mentősöket is összeverik, ha szembekerülnek. Vagy fordítva!
Nincs kegyelem! A TEK-esek beindulnak!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeptember 17-én immár negyedszerre rendezik meg a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban a TEK Gálát, ahol a rendfenntartó erők mellett ezúttal a mentősök is kesztyűt húznak. A különlegességek ezzel nem érnek véget: az amatőr összecsapások megkoronázásaként egy profi gála keretében Magyarország-Kína MMA-csapatverseny jön, majd hatmeccses kick-box-programot tart a világ egyik legnépszerűbb, amerikai promóciója, a Bellator Kickboxing, melyre elhozzák napjaink leglátványosabb állóharcosát. És ha ez nem lenne elég, a főmeccsen egy magyar bunyós világbajnoki címet szerezhet.

Magyarországon ez a legnagyobb

Új indulóval bővül a Terrorelhárítási Központ gálájának közel 300 fős mezőnye: a Magyar Honvédség, a rendőrség, a NAV, a Katasztrófavédelem és a TEK mellet idén már az Országos Mentőszolgálat bunyósai is megmérettetik magukat Magyarország legnagyobb küzdősport-rendezvényén. A TEK Gálán most is K-1 küzdelmektől, Kyokushin- és WKF karate-összecsapásoktól, valamint szőnyeget nem kímélő dzsúdó- és grapplingcsatáktól lesz hangos a SYMA csarnok. Hogy senki ne maradjon le a legapróbb mozzanatokról sem, arról kivetítőként egy hatalmas LED-fal gondoskodik.

Világsztárokat is hívnak

Hagyomány, hogy a tekesek a gálájukra elhozzák a K-1 kick-box legnagyobb alakjait: így érkezett korábban hazánkba „a Holland Favágó” Peter Aerts, kollégája, a „Torony” Semmy Schilt, idén pedig honfitársuk, a műfaj talán legnagyobb legendája, a négyszeres K-1 világbajnok Ernesto Hoost látogat Budapestre, hogy a rajongókkal lepacsizzon. „Mr. Tökéletes” nem csak mosolyogni és integetni jön: csütörtökön 13 órakor edzést tart a TEK állományának a Terrorelhárítási Központ épületében, melyre a sajtómunkásokat is várja.

A rendezvény díjmentesen látogatható, de a szervezők minden adományt szívesen fogadnak, már csak azért is, mert minden egyes befolyó forintot a Bethesda Gyermekkórház javára ajánlottak fel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés