Hirdetés

Tyson tippje a Mayweather-McGregor kimenetelére

profiboksz.hu

2017.07.25. 13:45

Tyson tippje a Mayweather-McGregor kimenetelére

Valamelyik fel fogja nyalni a padlót.

Hirdetés

Hirdetés

A 40 éves, 2015-ben veretlenül visszavonult Floyd Mayweather Jr. visszatér a kötelek közé, hogy összemérje tudását az UFC-sztár Connor McGregorral. A két klasszis augusztus 26-án ökölvívó szabályok keretében ütközik majd meg, a megengedett maximális súlyhatár pedig 154 font (nagyváltósúly). 

A nehézsúlyú legenda, Mike Tyson is elmondta a véleményét a várva várt csatáról. Vas Mike nem gondolja, hogy az ír UFC bajnoknak túl sok esélye lenne a 40 esztendős, veretlen amerikaival szemben. 

„McGregornak vége, kicsinálja őt Floyd. Amúgy is elszállt az agyam az egésztől, mert azt gondoltam először, hogy az MMA szabályait alkalmazzák majd. Arról kellett volna szólni az egésznek, hogy az ökölvívó le tudja-e győzni az MMA harcosát, nem igaz? Ez a szerencsétlen f.szkalap McGregor tehát egy olyan terepre téved majd, ahol még soha nem járt, és fel fogják vele nyalatni a padlót, ugyanis a másik oldalon Floyd áll majd, aki csipasz kora óta ezt csinálja, Conor viszont nem rúghat, nem alkalmazhat földrevitelt, semmi. Finoman szólva, nincs sok minden a kezében” 

– idézi Mike Tysont a profiboksz.hu.

Nos, ha Tysonnak igaza is lesz, McGregor semmiképpen sem jár rosszul, hiszen a hírek szerint 100 millió dolláros gázsin osztozkodnak majd a felek. A meccs iránti érdeklődést jókora szájkarate is turbózza, a profi bokszban megszokott, általában előre megtervezettt odamondogatás ezúttal sem marad el.

ökölvívásMayweatherMcGregor

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ajánljuk még