Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy nyíregyházi kezébe adták az MTK jövőjét

| 2017. 06. 09. | 19:01:00
Feczkó Tamás szerint ez nagy megtiszteltetés.
Egy nyíregyházi kezébe adták az MTK jövőjét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két évre szóló szerződést kötött Feczkó Tamás, a másodosztályba kiesett MTK Budapest labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban tartott sajtótájékoztatón Polyák Balázs, az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. sportszakmai vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott, a trénert az emberi kvalitásai és szakmai múltja egyaránt predesztinálja arra, hogy részt vehessen az MTK jövőjének felépítésében.

Hozzátette, elsősorban továbbra is a saját utánpótlásukra és értékeikre szeretnének építeni, ennek ellenére nem zárják ki, hogy más kluboktól is igazolnak játékosokat.

Nagy megtisztelés, hogy az MTK rám gondolt. A kihívás és a célok is óriásiak, amelyekért érdemes dolgozni. Nagyon jó esélyeket látok a visszajutásra, ha nem így volna, nem lennék itt. Minden feltétel adott a sikerhez, a játékoskeret is megfelelő

 - nyilatkozta Feczkó Tamás, aki egyelőre nem tudja, pontosan mikor kezdi új csapatával a felkészülést, mivel csak csütörtökön állapodtak meg a klubvezetőkkel.

Az edző az elmúlt két és fél évben a Balmazújváros együttesét irányította, amely az érkezésekor, 2015 márciusában az NB II. utolsó helyén állt, s előbb bennmaradt a másodosztályban, majd múlt vasárnap kiharcolta a feljutást az NB I-be.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés