Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ikszelt a Szpari

| 2017. 08. 24. | 12:36:00
Csak döntetlenre futotta.
Ikszelt a Szpari
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyháza Spartacus hazai környezetben fogadta a Soroksár csapatát. Mint arról korábban beszámoltunk, a szerdai mérkőzés koránt sem indult barátságosnak.

A mérkőzés előtt köszöntötték Helebrandt Mátét, a nyíregyházi távgyaloglót, aki sporttörténelmet írt a Londoni Atlétikai világbajnokságon elért 6 helyével néhány nappal ezelőtt.

Az erőviszonyok tekintetében lejtett a pálya, főként a Szpari csapatának voltak helyzetei, a vendégek döntőrészt védekezésre kényszerültek. Több veszélyes szituáció is volt, például Pekár László lövései, vagy Rudolf Gergely kísérletei, de egyik sem ért gólt. A két gárda gól nélküli első félidővel vonult az öltözőbe.

Elszántan küzdött a Szpari
Fotó: nyíregyháza.hu

A második 45 perc szintén egy hazai akcióval indult, de sajnos eredménytelen volt. Pekár László rendkívül aktívan játszott. Az első gól a 65. percben esett: egy szabadrúgást követően Rubus Tamás szerzett vezetést a Nyíregyháza Spartacusnak. A hazai együttes azonban nem érte be egy góllal, továbbra is támadtak. Az egyik támadásnál az elvesztett labdából kontrázni tudott a Soroksár, és Lakatos Zoltán révén egyenlítettek. A nyíregyháza támadásait továbbra is le tudta védekezni a soroksári klub, de ellentámadást nem tudtak indítani, így a mérkőzés 1:1-es döntetlennel zárult.

Az 1:1 azért is dühítő eredmény, mert a vendégeknek csupán egy lehetősége adódott, míg a Nyíregyháza folyamatosan ostromolta az ellenfél kapuját, de sajnos nem volt szerencséjük.

A Nyíregyháza jelenleg a tabella 3. helyén áll. Legközelebb a Kazincbarcika vendége lesz a Spartacus, vasárnap 17:30-tól kezdődik a találkozó Tiszaújvárosban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés