Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lapátra teszik a szövetségi kapitányt?

| 2017. 10. 11. | 21:45:00
Könnyen elképzelhető.
Lapátra teszik a szövetségi kapitányt?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jövő hét kedden értékeli a világbajnoki selejtezősorozatot, amelyet a Feröer-szigetek 1-0-ás legyőzésével a harmadik helyen zárt Bernd Storck együttese.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a közmédiának elmondta, több olyan eredmény is született a kvalifikációban, amely nem felelt meg a várakozásoknak, így az andorrai vereség, vagy feröeriek elleni összecsapás. Hozzátette, jövő kedden az elnökség meghallgatja szakemberek véleményét, valamint a válogatott vezetését és természetesen a szövetségi kapitány beszámolóját is, s ezt követően kell a megfelelő döntést hoznia.

Csányi Sándor hangsúlyozta, természetesen a legfontosabb, hogy a válogatott ott legyen a 2020-as Európa-bajnokságon, amelynek az egyik házigazdája is lesz, éppen ezért óriási "baj és szégyen lenne", ha nem kvalifikálná magát.

Itt lehet a vége

Közben a különböző portálok, elsősorban a sportnapilap válogatottal kapcsolatos cikkeinek hangneméből egyértelműen kitűnik: valami megváltozott Bernd Storck megítélését illetően. Nem lehet nem észrevenni, hogy a szerdai, Feröer-szigetek ellen nagy nehezen 1-0-ra megnyert találkozót követően egyértelműen kritikus hangvételű, már-már a kapitány távozását sejtető írások, utalások jelentek meg. De úgy tűnik, nem csak a sportnapilap, de a mostanában jól értesült origo.hu is kihátrált a kapitány mögül, cikkükben gyakorlatilag Bernd Storck szövetségi kapitányi karrierjének végét jövendölik (a szerk.).  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés