Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Történelmet ír a szabolcsi település

| 2018. 07. 21. | 11:59:00
A Kisvárda bemutatkozik a labdarúgó NB I-ben.
Történelmet ír a szabolcsi település
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bajnoki címvédő otthonában mutatkozik be a magyar labdarúgás legfelső osztályában a Kisvárda. A történelmet egy debreceni edző írja a szabolcsiaknak: Kondás Elemér az, aki először csatatérre küldi a kisvárdai legénységet.

A MOL Vidi-Kisvárda találkozót Felcsúton bonyolítják le. A névváltozáson átesett bajnokcsapat ősszel minden bizonnyal visszatérhet saját otthonába, mert elkészül a stadionja, de a nyitófordulóban még a felcsúti Pancho Arénában játszik.

Nagy várakozással tekintek a premier elé, vártam már, hogy visszatérhessek az. A kíváncsiságot illetően tavaly sem volt más a helyzet, miként a játékos, úgy az edző is várja a szezon elejét, hiányzott már az adrenalinfröccs, ami a meccsekkel együtt járt. Túl vagyunk a felkészülésen, amely kapcsán nem a kifogásokat kerestük, hanem a megoldásokat. Tény viszont, amit a szurkolói ankéton is elmondtam, hogy csapatépítést tekintetében menetközben is lesz feladatunk, a mérkőzések kovácsolhatják majd igazán egységessé a sok helyről érkezett játékosokat

-  fogalmazott Kondás Elemér vezetőedző, aki hozzátette: egyértelműen akkor lenne elégedett, ha a csapat győzni tudnak a Pancho Arénában. Elmondása szerint jól ismeri a Vidit, hiszen több játékossal, így Juhász Rolanddal, Viníciussal, Loic Negóval, Stopirával, Pátkai Mátéval vagy éppen Kovács Istvánnal ellenfélként már találkoztott, Varga József pedig a játékosa is volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés