Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Íme, a válogatott új meze!

| 2018. 09. 03. | 21:17:00
Marco Rossi: A futball sem különbözik bármiféle másik munkahelytől.
Íme, a válogatott új meze!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Aki nem a győzelemre készül, az már a mérkőzés előtt vereségre van ítélve” – közölte szeptember 3-i sajtótájékoztatóján Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.  Az olasz szakember három nappal később a Groupama Arénában – zártkapus mérkőzésen – Görögország ellen irányítja csapatát.

A Budapest Honvéddal 2017-ben bajnok tréner elmondta, a futball sem különbözik bármiféle másik munkahelytől, így olyan környezetet akarnak kialakítani a szakmai stábbal, ahová „szívesen járnak az emberek dolgozni”. Hozzátette, szigorú szabályok első sorban a pályán lesznek, de azon kívül is fontos, hogy egy jó hangulatú társaság álljon össze. A szövetségi kapitány hangsúlyozta, fontos a jó rajt: „Olaszországban van egy mondás, miszerint a jól elkezdett munka a félig befejezett munka. Szerencsére korábbi magyarországi pályafutásom jól kezdődött, s most is azért fogok dolgozni, hogy ez így legyen, és további sikereket érjek el” – tette hozzá.

Az eseményen bemutatták a nemzeti csapat új mezeit, amely a megszokott fehér és piros színű, ugyanakkor látványos újítás a halványszürke csíkozás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés