Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legyőzte a Kisvárda a Puskást!

| 2018. 12. 01. | 20:27:00
Rémes sorozat szakadt meg hazai pályán.
Legyőzte a Kisvárda a Puskást!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az újonc Kisvárda egygólos győzelmet aratott a vendég Puskás Akadémia felett december elsején a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában. 

A hazai csapat szeptember 15-e óta először tudott nyerni, azóta hat vereség és egy döntetlen volt a mérlege, míg a Puskás Akadémia ebben az idényben továbbra is nyeretlen idegenben. 

Az első félidő nagyobb részében a középpályán folyt a játék a fagyos, csúszós talajon, helyzeteket sokáig nem láthatott a közönség. A vezető gól megszerzése után – Horváth találatánál Danilovic rosszul jött ki a kapujából – a Kisvárda továbbra is jól védekezett, az első igazi Puskás-lehetőségre a 46. percig kellett várni, de Felipe lábbal hárított.

A szünet után aztán már többször zavarba hozták a hazai védelmet a vendégek, de ha más nem is, a sérülten védő brazil kapus mindig a helyén volt. A Kisvárda kontratámadásokra rendezkedett be, többször is megindult, de a kulcspasszokba rendre hiba csúszott. A hajrában mindent egy lapra feltéve támadott a Puskás, a házigazdák pedig hősiesen küzdöttek előnyük megtartásáért, s végük utóbbiak jártak sikerrel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés