Legyőzte a Kisvárda a Puskást!

MTI

2018.12.01. 19:27

Legyőzte a Kisvárda a Puskást!
Végre megvan! (Fotó: Kisvárda Master Good)

Rémes sorozat szakadt meg hazai pályán.

Hirdetés

Hirdetés

Az újonc Kisvárda egygólos győzelmet aratott a vendég Puskás Akadémia felett december elsején a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában. 

A hazai csapat szeptember 15-e óta először tudott nyerni, azóta hat vereség és egy döntetlen volt a mérlege, míg a Puskás Akadémia ebben az idényben továbbra is nyeretlen idegenben. 

Az első félidő nagyobb részében a középpályán folyt a játék a fagyos, csúszós talajon, helyzeteket sokáig nem láthatott a közönség. A vezető gól megszerzése után – Horváth találatánál Danilovic rosszul jött ki a kapujából – a Kisvárda továbbra is jól védekezett, az első igazi Puskás-lehetőségre a 46. percig kellett várni, de Felipe lábbal hárított.

A szünet után aztán már többször zavarba hozták a hazai védelmet a vendégek, de ha más nem is, a sérülten védő brazil kapus mindig a helyén volt. A Kisvárda kontratámadásokra rendezkedett be, többször is megindult, de a kulcspasszokba rendre hiba csúszott. A hajrában mindent egy lapra feltéve támadott a Puskás, a házigazdák pedig hősiesen küzdöttek előnyük megtartásáért, s végük utóbbiak jártak sikerrel.

OTP Bank Liga, 16. forduló
Kisvárda Master Good – Puskás Akadémia FC 1-0 (1-0)
Kisvárda, 1090 néző, v.: Iványi
Gólszerző: Horváth Z. (35.) 
Sárga lap: Beriosz (30.), Horváth Z. (32.), Vári (57.), illetve Knezevic (29.), Osváth (40.), Hegedűs J. (90.)
Kisvárda: Felipe – Lukjancsuk, Beriosz, Ene, Vári B. – Karaszjuk, Protic (Hei, 79.) – Ilic (Melnik, 68.), Milevszkij, Sassá – Horváth Z. (Negrut, 84.) 
Puskás Akadémia FC: Danilovic – Osváth (Arabuli, a szünetben), Szolnoki, Hegedűs J., Poór, Trajkovski (Szakály P., 82.) – Urblík, Varga J., Mioc – Kiss T. (Latifi, 72.), Knezevic 
labdarúgásKisvárda

Szóljon hozzá!

Hirdetés