Hirdetés

Előre lépne a tabellán a Szpari kapitánya

szabolcsihir.hu

2019.01.03. 14:29

Előre lépne a tabellán a Szpari kapitánya
2019 első edzésén Nyíregyházán (Fotó: Nyíregyháza Spartacus)

Előre lépne a tabellán a Szpari kapitánya

Hirdetés

Megvolt a Nyíregyháza Spartacus első edzése 2019-ben. A tréninget már az a Zoran Spisljak vezényelte, akivel a téli szünetben állapodott meg a vezetés – közölte a klub a honlapján

– Szeretek olyan helyen dolgozni, ahol van minőség, vannak játékosok, nagyon vártam már, hogy elkezdődjön a munka. Az a típusú edző vagyok, aki megadja a lehetőséget azoknak, akik már a klubnál vannak, hogy bizonyítsanak, hozzák ki magukból a maximumot. Aztán ha később kell erősíteni, megnézzük, mely posztokon van szükség változtatásra. A cél az első nyolc közé kerülés, de engem az hajt, hogy a megszerezhető maximális pontból minél többet gyűjtsünk be – mondta Zoran Spisljak vezetőedző.

Zoran Spisljak nem egyedül érkezett, Purguly Árpád segíti a munkáját, de maradtak a korábbi stábtagok is. – Ma Magyarországon a Spartacusnál dolgozni hatalmas kihívás és lehetőség. Minket elsősorban a siker motivál, és úgy éreztük, itt bizonyíthatjuk kvalitásunkat – mondta Purguly Árpád szakmai igazgató.
A keretben egyelőre nincs változás, jó hír viszont, hogy a korábbi sérültek közül Gulyás Máté, Gyurján Bence és Nagy Tamás is a többiekkel készülhet. Egyedül a térdsérüléssel bajlódó Daru Bence végez rehabilitációs munkát.

– Az őszi idény végén volt, hogy fiatalok ültek csak a kispadon, most a visszatérőkkel olyan, mintha három rutinos játékost igazoltunk volna. Vártam már a felkészülés kezdetét, és szeretnénk előre lépni a tabellán – jelentette ki Fodor Ferenc csapatkapitány.

NyíregyházalabdarúgásNyíregyháza Spartacus

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés