Kétgólos nyíregyházi vereség Debrecenben – FOTÓK

szabolcsihir.hu

2019.06.29. 15:30

Kétgólos nyíregyházi vereség Debrecenben – FOTÓK
Több mint 60 percen át emberelőnyben játszhatott a DVSC (Fotók: Ásztai Csaba, Cívishír)

Korai piros nehezítette a szabolcsi gárda dolgát.

Hirdetés

Hirdetés

Felkészülési mérkőzést játszott a bajnokor bronzérmes DVSC ellen a Nyíregyháza a Loki pallagi edzőközpontjában. Mint a debreceni klub honlapján írják, a 10. percben nagy Loki-helyzet maradt ki, Biró szöglete után Barna csúsztatott a léc fölé. Két perccel később megszerezte a vezetést a piros-fehér csapat: Bévárdi futott el a bal oldalon, Nagy Kevinhez passzolt, aki balról középre adta a labdát, az érkező Zsóri pedig nagy erővel a hálóba lőtt. 

A 19. percben először került helyzetbe a szabolcsi csapat, egy jobb oldali lövést védett Kosicky. Egy minutummal később Damásdi fejelt centikkel a léc fölé, majd Bévárdi próbálkozását védte Jova Levente. A 25. percben Cenaj bal oldali szabadrúgását hárította kapusunk, pár perccel később pedig kiállították a vendégek védőjét, Danilo Pejovicsot. A 33. percben növelte előnyét a Loki, Kóródi Nándor 18 méterről talált a kapuba.

A második félidő elején Damásdi rövid sarokra tartó lövését Nagy Máté kiütötte, az 55. percben pedig Velimirov 10 méterről a lécet találta el. Ezután inkább mezőnyjáték folyt, majd 71. percben ismét egy helyzet: Kuti lövését védte a vendégek kapusa. Utána jelentősebb esemény nem történt, a DVSC 2-0-ra megnyerte a mérkőzést. 

Felkészülési mérkőzés
DVSC – Nyíregyháza Spartacus 2-0 (2-0) 
Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N. 
DVSC: Kosicky (Hrabina 65.) – Bényei, Ujvárosi, Barna, Nagy K. (Balogh K. 78.) – Biró P. (Lakatos 78.), Csősz, Kóródi (Barna 84.), Bévárdi (Kuti 65.) – Damásdi (Szabó Á. 65.), Zsóri 
Nyíregyháza 1. félidő: Jova - Polényi, Végső, Pejovics, Gulyás - Papp M., Cenaj - Kártik, Rezes, Starosta - Hornyák.
2. félidő: Nagy M. – Svedjuk, Szegedi, Velimirov, Farkas – Wieland, Ötvös – Kulcsár, Kovács A., Tóth B. – Motkó 
Gól: 1-0 Zsóri (12.), 2-0 Kóródi (33.) 
Kiállítva: Pejovics (28.)

Galéria

dvsclabdarúgásNyíregyháza Spartacus

Szóljon hozzá!

Hirdetés