Szpari-győzelem a nyitányon! Szép volt, fiúk!

2019.08.04. 21:40

Szpari-győzelem a nyitányon! Szép volt, fiúk!
Bravó, fiúk! (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A nyíregyháziak megdolgoztak a sikerért.

Hirdetés

Hirdetés

A Budaörs Tatabányán fogadta a Szparit a labdarúgó NB II. nyitányán. A hazaiak kezdtek aktívabban, de fokozatosan átvette az irányítást a nyíregyházi együttes, többet kezdeményezett, és ennek a 31. percben meg is lett az eredménye. Svedyuk beadása után Kártik elől kiütötte a labdát a kapus, de Hornyák Marcell érkezett a kipattanóra, és a kapuba lőtt (0-1).

A második félidő már kiegyenlített játékot hozott, főleg a középpályán zajlott a nagy taktikai csata. A 84. percben megszerezte második gólját a Szpari! Rezes László beadása után Tóth Barna fejelt, a kipattanó után Kovács Norbert lőtt 16 méterről a kapuba (0-2).

A Budaörs a hajrában nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, de ezúttal a szerencse is a szabolcsiak mellé szegődött, hiszen a 85. percben Tóth fejese után a lécről kifelé pattant a labda, de még a 92. percben is nagyot kellett védeni Jovának.

Az eredmény nem változott, a Nyíregyháza Spartacus győzelemmel kezdte a szezont! 

Budaörs - Nyíregyháza Spartacus FC 0-2 (0-1)
Tatabánya, vezette: Kovács J. Zoltán (Szalai, Mohos)
Budaörs: Varasdi - Menyhárt, Medgyes, Kékesi, Fényes, Tóth, Kulcsár (Fodor D. a szünetben), Bakos (Halmai 61.), Pethő, Molnár, Szabó (Ödé 72.). Edző: Bognár György 
Nyíregyháza: Jova - Svedyuk (Kovác 55.), Fodor, Pejovic, Gulyás (Farkas 67.), Polényi, Végső, Rezes, Kártik (Tóth B. 72.), Kovács N., Hornyák. Edző: Zoran Spisljak
Gól: Hornyák 31., Kovács H. 85.

Szóljon hozzá!

Hirdetés