Nagyot küzdött a Szpari, de semmire sem ment vele...

2019.08.11. 20:09

Nagyot küzdött a Szpari, de semmire sem ment vele...
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A nyíregyháziak mozgalmas találkozón kaptak ki.

Hirdetés

Hirdetés

Nem sikerült az újabb idegenbeli bravúr, a Nyíregyháza kikapott Soroksáron a labdarúgó NB II. harmadik fordulójában.

Pedig remekül indult nyíregyházi szempontból a találkozó, hiszen lendületesen játszott a Szpari, és már a 11. percben vezetéshez jutott. Rezes lerántásáért végezhetett el tizenegyest Papp, aki nem hibázott.  Sajnos csak hat percig volt az előny a nyíregyháziaknál, mert egy védelmi megingását kihasználta Korozmán révén a hazai együttes.

A szünet után estek az újabb gólok! Előbb  a Soroksár találta be Orosz révén, majd hosszú perceken át rohamozott a Szpari az egyenlítésért. Mindez a 80. percben sikerült, amikor rezes lövését még hárította a kapus, de a kipattanót Tóth vágta be a kapuba.

A nyírségi öröm sajnos nem sokáig tartott, mert Orosz alig két perc elteltével újabb gólt lőtt, ami a hazai győzelmet jelentett, mert bár a végén mindent megtett a vendégcsapat az egyenlítésért, nem sikerült betalálnia.

Soroksár - Nyíregyháza Spartacus 3-2 (1-1)
Soroksár, Szamosi Mihály Sporttelep 400 néző, vezette: Csonka (Garai, Szvetnyik)
Soroksár: Varga Á. – Molnár R.(Orosz a szünetben), Gyömbér, Takács Zs., Valencsik, Huszák, Pászka, Korozmán, Gárdos A., Pál A. (Erdélyi 68.), Misic(Lőrinczy 81.). Edző: Lipcsei Péter
Nyíregyháza: Jova - Polényi (Kártik 66.), Fodor, Pejovic, Gulyás, Svedyuk, Papp M., Végső, Rezes, Kovács N., Hornyák (Tóth B. 66.). Edző: Zoran Spisljak 
Gól: Korozmán (17.,), Orosz (59. és 82.), illetve Papp (11.), Tóth B. (80). 
labdarúgásszpari

Szóljon hozzá!

Hirdetés