Hirdetés

Csányi Sándor a Puskás Arénáról

2019.11.14. 15:29

Csányi Sándor a Puskás Arénáról
A Puskás Arénát pénteken avatják (Fotó: mti)

Szerinte igény van erre az arénára.

Hirdetés

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke izgatottan és büszkén várja, hogy pénteken a Magyarország–Uruguay válogatott mérkőzéssel felavassák Budapesten a Puskás Arénát.

Először is büszke vagyok rá, hogy Budapesten épült meg Európa egyik legmodernebb és legszebb arénája. Átadásakor, az ötvenes években a stadion korszerűnek számított, ám az évek során fokozatosan elavult. Most olyan módon újult meg, hogy megfeleljen a mai, igen magas nemzetközi elvárásoknak. Számos új funkciójával alkalmas arra, hogy négy Eb-mérkőzésnek és nagy nemzetközi döntőknek legyen a helyszíne

- mondta az MLSZ elnöke a Nemzeti Sportnak. Csányi szerint a nyitó mérkőzés iránti nagy érdeklődés azt bizonyítja, hogy szükség volt erre a nemzeti stadionra.

A kapukat 16 órakor nyitják meg pénteken, a stadionavató ünnepség pedig 17.30 órakor kezdődik. A 19 órakor kezdődő, Uruguay elleni barátságos találkozón búcsúztatják el a válogatottól Gera Zoltánt, aki 97-szer öltötte magára a címeres mezt, de az U21-es csapat szövetségi edzője - közös megegyezés alapján - nem lép pályára, mivel több mint egy éve már nem játszik.

MLSZCsányi SándorPuskás Aréna

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés