Hirdetés

Döntetlen, aminek nem lehet örülni Kisvárdán

MTI

2019.11.09. 20:20

Döntetlen, aminek nem lehet örülni Kisvárdán
A lefújás után a paksiak lehettek elégedettebbek (Fotó: Paksi FC / Facebook)

A finisben sikerült vezetést szerezni, de a győzelem elúszott a hosszabbításban.

Hirdetés

Hirdetés

A Kisvárda a hajrában esett gólokkal 1-1-es döntetlent játszott Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.

A Paksot a november 9-i találkozón az utánpótlás-szakágvezető Osztermájer Gábor irányította, miután a májusban kinevezett Szivics Tomiszlavot vasárnap menesztették, mert csapata 11 forduló után csupán a tizedik helyen állt a tabellán. A mérkőzés előtt a Paks három, míg vendége két vereséget szenvedett el sorozatban a bajnokságban.

A szakadó esőben mindkét csapat a biztonságot tartotta szem előtt, kockázatot egyik sem vállalt a csúszós talajon, így nagy helyzet a szünetig nem alakult ki. A fordulást követően nagy lendülettel kezdett a házigazda, előbb Könyves közeli kísérletét hárította Felipe, majd Papp találta el a felsőlécet 22 méterről, később Hahn lövését védte a vendégek hálóőre. A Kisvárdánál Bumba kapu mellé ment fejese jelentett ígéretes lehetőséget, a hajrához közeledve pedig ismét a kezdeményezőbb paksiak veszélyeztettek: Könyves hibázott ziccert, ráadásul bele is sérült, ahogy ütközött Felipével.

A végjátékban Pappot kiállította a játékvezető, Rácz pedig védte Protic szabadrúgását, az ezt követő szögletből viszont az őrizetlenül hagyott Lucas betalált. A ráadás perceiben azonban emberhátrányban egyenlített a Paks a balhátvéd Szabó révén, így mindkét együttes egy ponttal gazdagodott.

OTP Bank Liga, 12. forduló
Paksi FC – Kisvárda Master Good 1-1 (0-0)
Paks, 1210 néző, v.: Erdős
Gólszerzők: Szabó (91.), illetve Lucas (88.)
Piros lap: Papp (86.)
Sárga lap: Papp (23., 86.), Gévay (33.), Simon (54.), Könyves (75.), illetve Bumba (21.)
Paks: Rácz – Poór (Osváth, 72.), Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp K., Simon Á. (Windecker, 59.), Balogh B. – Könyves (Kulcsár, 82.), Hahn – Böde
Kisvárda: Felipe – Melnyik, Kravcsenko, Rubus, Protic – Lucas, Bumba (Hej, 93.) – Hugo Seco (Kovácsréti, 83.), Cukalasz, Grozav – Gosztonyi (Sassa, 67.)
labdarúgásKisvárdapaks

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés