Dzsudzsákék belekóstoltak a modellszakmába

2019.11.11. 12:47

Dzsudzsákék belekóstoltak a modellszakmába
Szoboszlai Dominik (balra) és Dzsudzsák Balázs (Fotó: mti)

Pénteken avatják az új nemzeti arénát.

Hirdetés

Hirdetés

A magyar labdarúgó-válogatott új mezt kapott. A felszerelést bemutató sajtótájékoztatón az újonnan elkészült Puskás Arénában Dzsudzsák Balázs, a magyar együttes kapitánya és ifjú sztárja, Szoboszlai Dominik öltötte magára a mezt. A nemzeti együttes a Puskás Arénát november 15-én este az Uruguay elleni barátságos mérkőzéssel avatja fel.

Dzsudzsák Balázs nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy a magyar labdarúgó-válogatott tagjaként részese lehet a Puskás Aréna avatómérkőzésének, amelyre pénteken Uruguay ellen kerül sor.

Rég nem adatott meg magyar játékosnak, hogy 68 ezer magyar szurkoló előtt lépjen pályára. Egész biztosan felemelő érzés lesz itt játszani. Stílusosan és extrán jól néz ki, még üresen is tele van energiával

- mondta a hétfői sajtótájékoztatón a csapatkapitány, aki nem tudott olyan meccset felidézni, amikor ennyi néző előtt játszott volna.

A pénteken 19 órakor kezdődő Uruguay elleni barátságos találkozón búcsúztatják el Gera Zoltán, aki 97-szer öltötte magára a címeres mezt, de az U21-es válogatott szövetségi edzője - közös megegyezés alapján - nem lép pályára, mivel több mint egy éve nem játszott.

Dzsudzsák Balázsválogatott

Szóljon hozzá!

Hirdetés