Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hazai pályán tört meg a Szpari lendülete

| 2020. 08. 17. | 00:44:00
A dorogiak ponttal távoztak Nyíregyházáról
Hazai pályán tört meg a Szpari lendülete
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három gőzelemmel és kilenc ponttal a tarsolyában fogadta a Nyíregyháza  a Dorogot a labdarúgó NB II-ben, így joggal bíztunk benne, hogy a szabolcsiak győzelmi szériája folytatódik. A végén sajnos csalódnunk kellett.

A 24. percben a Dorog szerezte meg a vezetést, és a játék képe alapján nem érdemtelenül. A dorogiak uganis bátrabban, aktívabban futballoztak, mint a hazaiak. A gól után sem igazán találta a játék ritmusát a Szpari, bár valamivel aktívabban futballozott, mint előtte. Ez azonban még kevés volt a gólhoz.

A második félidőben mindent beleadott a fordítás érdekében a Gálhidi-csapat, de csak az egyenlítés jött össze, mégpedig Fodor révén.

Mesterszemmel

Gálhidi György: - Fantasztikus hangulatot teremtettek a szurkolók, ez segített abban, hogy egyenlítettünk. Ma rossz döntések sokaságát hoztuk, az utolsó passzok rosszul sikerültek. A szívük rendben volt a fiúknak, ennek köszönhető az egyenlítés. Úgy érzem, a három győzelem kicsit jóllakottá tett minket, nem éhessé. 
Németh Szabolcs: - Elégedett vagyok, hiszen a listavezetőtől elvinni egy pontot nagy fegyvertény. Jó iramú, jó mérkőzést játszottunk a szép számú közönség előtt, igazi futball hangulat volt. 70 percig szép támadásaink voltak, ekkor a Nyíregyháza átvette a kezdeményezést, de a végén megint nekünk voltak helyzeteink, összességében értékes pontot szereztünk.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés