Csányi Sándorhoz fordult az MSZP képviselője

2020.09.16. 19:24

Csányi Sándorhoz fordult az MSZP képviselője
Bangóné Borbély Ildikó (Fotó: mti)

Vállalja-e a felelősséget, ha mérkőzésen kapja el valaki a koronavírust, megbetegszik és meghal? - kérdi.

Hirdetés

Hirdetés

A jövő csütörtöki, budapesti Bayern München-Sevilla európai Szuperkupa-mérkőzés ügyében Csányi Sándorhoz, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökéhez fordult Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szerdán.

Az ellenzéki képviselő az MSZP Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón elmondta, maga az Európai Labdarúgó-szövetség (angol rövidítéssel: UEFA) nevezi emberkísérletnek a jövő heti meccset, amelyet az Orbán-kormány beleegyezésével rendeznek meg. Emlékeztetett arra,

az MSZP a járványhelyzet miatt több hete követeli, hogy nézők nélkül rendezzék meg a mérkőzését, de az UEFA és az MLSZ is hajthatatlan.

Bangóné Borbély Ildikó közölte, írásban kérdezi Csányi Sándortól, egyetért-e egy olyan rendezvény megszervezésével, amelyen a magyar embereket és a külföldi szurkolókat is emberkísérletnek vetik alá.

Az országgyűlési képviselő tájékoztatást vár az MLSZ-elnöktől a biztonsági intézkedésekről. Biztonságban lesz-e a 20 ezer néző? Biztonságban lesznek-e a meccs után a magyar állampolgárok? Vállalja-e a felelősséget, ha mérkőzésen kapja el valaki a koronavírust, megbetegszik és meghal? - sorolta a Csányi Sándornak címzett kérdéseit.

MLSZUEFABangóné Borbély Ildikó

Szóljon hozzá!

Hirdetés