Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bravó! Idegenben nyert a Szpari!

| 2020. 09. 27. | 20:33:00
A Nyíregyháza a végére tartogatta a csattanót.
Bravó! Idegenben nyert a Szpari!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kaposváron már egyszer nyert a Nyíregyháza ebben az NB II-es bajnoki idényben, és most ismét a somogyi megyeszékhelyre látogattak a mieink, hiszen a soros ellenfelük, a Szentlőrinc ott fogadja ellenfeleit.

Az első húsz percben a hazaiak birtokolták többet a labdát, de a félidő második felében kiegyenlítettebbé vált a játék, és a Nyíregyházának is akadtak gólveszélyes lehetőségei. A hálók ebben a játékrészben érintetlenek maradtak, de szünet sem indult be sokáig a gólgyártás.

A Szentlőrinc a 79. percben szerezte meg a vezetést, miután Sili indult el a kapu irányába, lövését Fadgyas bravúrral védte, de a kipattanót Kondor belőtte (1-0). A Szpari nem hagyta annyiban az ügyet, és a 83. percben jött is az egyenlítés! A 83. percben egy nyíregyházi szöglet után szentlőrinci szabálytalanságot látott a játékvezető, aki a tizenegyesre pontra mutatott. A büntetőt Papp Máté végezte el, a kapus előbb hárított, ám a kipattanót Papp már bevágta (1-1).

A csattanó a 93. percben jött! Szabolcsi szöglet után Jánvári fejelt a kapuba (1-2), idő már nem maradt a válaszra, így a nyíregyháziak nagyon fontos három pontot szereztek idegenben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés