Bravó! Idegenben nyert a Szpari!

2020.09.27. 18:33

Bravó! Idegenben nyert a Szpari!
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A Nyíregyháza a végére tartogatta a csattanót.

Hirdetés

Hirdetés

Kaposváron már egyszer nyert a Nyíregyháza ebben az NB II-es bajnoki idényben, és most ismét a somogyi megyeszékhelyre látogattak a mieink, hiszen a soros ellenfelük, a Szentlőrinc ott fogadja ellenfeleit.

Az első húsz percben a hazaiak birtokolták többet a labdát, de a félidő második felében kiegyenlítettebbé vált a játék, és a Nyíregyházának is akadtak gólveszélyes lehetőségei. A hálók ebben a játékrészben érintetlenek maradtak, de szünet sem indult be sokáig a gólgyártás.

A Szentlőrinc a 79. percben szerezte meg a vezetést, miután Sili indult el a kapu irányába, lövését Fadgyas bravúrral védte, de a kipattanót Kondor belőtte (1-0). A Szpari nem hagyta annyiban az ügyet, és a 83. percben jött is az egyenlítés! A 83. percben egy nyíregyházi szöglet után szentlőrinci szabálytalanságot látott a játékvezető, aki a tizenegyesre pontra mutatott. A büntetőt Papp Máté végezte el, a kapus előbb hárított, ám a kipattanót Papp már bevágta (1-1).

A csattanó a 93. percben jött! Szabolcsi szöglet után Jánvári fejelt a kapuba (1-2), idő már nem maradt a válaszra, így a nyíregyháziak nagyon fontos három pontot szereztek idegenben.

Szentlőrinc - Nyíregyháza Spartacus 1-2 (0-0)
Vezette: Radványi Ádám (Kiss Balázs, Máyer Gábor)
Szentlőrinc: Slakta – Czuczi, Havas, Keresztes, Forgács D. – Hleba, Kapronczai(Lehoczky 88.), Harsányi I.(Nagy B. 73.), – Sili, Kondor, Törőcsik P.(Torvund 78.). Vezetőedző: Marián Sluka
Nyíregyháza: Fadgyas - Svedyuk, Fodor, Papucsek, Jánvári - Papp M. - Hamed, Ötvös (Györgyi 78.), Kártik (Farkas A. a szünetben), Kalocsai - Hornyák (Gyurján 87.). Vezetőedző: Gálhidi György
Gól: Kondor (79.), illetve Papp M. (83.), Jánvári (93.)
labdarúgásszpari

Szóljon hozzá!

Hirdetés