Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A sikerre éhes izlandiak már belőtték maguknak a Puskás Arénát

| 2020. 11. 11. | 19:43:00
Az EB-részvétel a tét csütörtökön este.
A sikerre éhes izlandiak már belőtték maguknak a Puskás Arénát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az izlandiak szerint a hibák dönthetik el a magyarok elleni csütörtöki labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőt, amelynek győztese ott lesz a jövő nyári kontinensviadalon. Erik Hamrén, a vendégek svéd szövetségi kapitánya a mérkőzés helyszínén, a Puskás Arénában rendezett szerdai sajtótájékoztatón elmondta, az, hogy az összecsapást végül mégis zárt kapuk mögött rendezik, inkább a magyaroknak lehet rosszabb, hiszen így nem élvezhetik a közönség támogatását. Hozzátette, sajnálja, hogy Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya nem lehet ott a mérkőzésen koronavírusos fertőzése miatt.

Egy nagyon erős csapattal találkozunk, amely az elmúlt időszakban már a Nemzetek Ligájában is bizonyított, az első pótselejtezőn pedig magabiztosan nyert Bulgáriában. Ugyanakkor ahogyan minden csapatnak, így a magyarnak is az erősségei mellett megvannak a gyengeségei, mi pedig ezeket a pontokat szeretnénk kihasználni és megbüntetni

 - nyilatkozta Erik Hamrén, aki újságírói kérdésre megjegyezte, ugyan nem fiatal az együttese, de a játékosok a mai napig éhesek a sikerre, ami viszont egyáltalán nem korfüggő. A játékosok közül Aron Gunnarsson vett részt a sajtótájékoztatón, ő a 2016-os Európa-bajnokságban is ott volt a csapatban, amikor is a csoportkörben 1-1-es döntetlent játszottak a magyarokkal.

Emlékszem, az egy nagyon kemény mérkőzés volt, rengeteget kellett védekeznünk, mert a magyarok sokat birtokolták a labdát. Az az Európa-bajnokság egy hatalmas élmény volt számunkra, amit nagyon szeretnénk újra átélni

 - nyilatkozta a futballista, aki a franciaországi Eb-n a negyeddöntőig menetelt a gárdával. Szerinte a legfontosabb, hogy minél kevesebb hibával játszanak, hiszen ezeken a találkozókon általában azok a csapatok nyernek, amelyek kevesebbet rontanak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés