Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lógó orral jönnek haza a nyíregyháziak Angyalföldről

| 2020. 11. 25. | 20:54:00
Egyetlen gól döntött.
Lógó orral jönnek haza a nyíregyháziak Angyalföldről
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A válogatott szereplése miatti kéthetes szünetben sajnos a szabolcsiakat is utolérte a járvány. Gálhidi György vezetőedző legutóbb több meghatározó játékosát is nélkülözni volt kénytelen, így ennek is tulajdonítható, hogy a piros-kékek hazai környezetben váratlanul vereséget szenvedtek a Szeged együttesével szemben.

Szerdán újabb nehéz meccs várt a nyírségi legénységre, amely a jó formában lévő Vasas otthonában szerepelt. Az angyalföldiek sincsenek sokkal jobb helyzetben, betegség és sérülések miatt több emberük is a maródiak listáján van.

A Szpari abszolút védekezésre rendezkedett be, teljesen megszállta a saját térfelét, és várta, hogy a Vasas kezdeményezzen. Az angyalföldiek ezt meg is tették, de az első félidőben még jól tartotta magát a nyíregyházi védőfal. Szünet után azonban a hazaiak megtalálták rajta a rést. A 47. percben Kovács Milán játszotta meg Radónak, aki a tizenhatos jobb oldali vonaláról mesterien emelt középre, érkezett Balajti Ádám és 7 méterről a léc alá bólintott (1–0).

A Szpari is támadásba lendült ezt követően, és Papucsek révén helyzetekig is eljutott. Előbb Jova védte bravúrral a nyíregyházi védő fejesét, majd egy beadást követően szintén Papucsek gyanús körülmények között került földre a vasasos tizenhatoson belül, de a bíró sípja néma maradt. A nyíregyházi együttes a végén nagyot küzdött az egyenlítésért, de nem jött össze neki, így pont nélkül maradt Angyalföldön.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés