Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csalódás! Pontokat hullajtott itthon a Szpari

| 2020. 12. 06. | 16:14:00
A nyíregyháziak hiába szereztek vezetést a legelején...
Csalódás! Pontokat hullajtott itthon a Szpari
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kaposvárt látta vendégül a Nyíregyháza a labdarúgó NB II. vasárnapi játéknapján. A Szpari-hívek abban reménykedtek, hogy vége szakadt a csapat rossz szériájának: az utolsó három bajnokit elvesztette a Gálhidi-legénység.

A találkozón már a 6. percben sikerült megszereznie a vezetést a hazai együttesnek. Hamed Yasin lábát húzták el a kaposvári 16-oson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest a sértett végezte el, és a jobb alsóba bombázott, 1-0. A Szparinak bár megvolt a lehetősége, a szünetig nem tudta növelni az előnyét, a második félidőben pedig a hátrányban futballozó somogyiak voltak aktívabbak, és a 67. percben betaláltak egy szöglet után. A végéig kiegyenlített csata zajlott a pályán, gól nem esett, így maradt a döntetlen.

Mesterszemmel

Gálhidi György: - Hiányérzet, szégyenérzet és értetlenség van bennem. Mindent megbeszéltünk a játékosokkal, hogy egyes szituációknál mit kell csinálni, mégsem azt hajtják végre. A gondolkodásban komoly gondok vannak! Sokadig gólt kapjuk pontrúgás után, ahol szintén adottak a feladatok, és vannak jól fejelő játékosaink, de ezúttal is 1-2 méterről kotorják be a labdát. Egyszerűen nem értem! Az látszott, hogy a Covid után visszatérő Fodorral és Hornyákkal stabilabbak vagyunk, a kispadunk is hosszabb volt, és az első félidőben a helyzeteink is megvoltak, de ezek kimaradtak, és ez megbosszulta magát. 

Várhidi Péter: - A szív diadala volt ez a mai, volt olyan játékosom aki a betegségből visszatérve már a bemelegítés alatt jelezte, hogy elfáradt, az edzéseken is 20 perc után besavasodtak néhányan. Ehhez képest becsülettel küzdöttek, és nagy bravúr számunkra a pontszerzés ebben az állapotban. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés