Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

NB I-es csapatot vert a Nyíregyháza

| 2021. 01. 13. | 17:49:00
A Szpari hét perc alatt három gólt szerzett.
NB I-es csapatot vert a Nyíregyháza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Telkibe utazott szerdán a Nyíregyháza Spartacus, ahol az élvonalbeli Paks ellen lépett pályára a felkészülés második hetében, írja a Szpari honlapja.

Az első húsz percben lehetőségekig jutottak a csapatok, de gól nem született. A 24. percben aztán megszerezte a vezetést a Szpari, Hamed Yasin csapott le egy röviden hazafejelt labdára, és a 16-oson belülről az alsó sarokba lőtt. A középkezdés után szinte azonnal jött a válasz. Egy szöglet után Szakály lőtt közelről a kapuba, 1-1. A 37. percben aztán Hahn vette be a Spartacus kapuját büntetőből, így a szünetben a paksiak vezettek.

Fordulás után sokáig nem változott az eredmény, majd a 73. percben egy jobbról érkező beadás után Lenzsér fejelt középen pontosan, 3-1. A 81. percben szépített a Nyíregyháza, Starosta Dávid szöglete után Papp Máté érkezett jól, és a kapuba fejelt, 3-2.  A 85. percben sikerült egyenlíteni is, Györgyi Arthur remek passza után Tangel László lőtt pontosan, 3-3! És még nem volt vége! Három perccel később Györgyi Arthur a gólpassza után remekül lőtt egy szabadrúgást a rövid sarokba, 3-4. A Szpari nagy hajrával 7 perc alatt lőtt három gólt, és győzött második edzőmeccsén.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés