Bundabotrány? Borsodi csapat érintett!

Blikk

2021.02.11. 12:10

Bundabotrány? Borsodi csapat érintett!

A kombinált fogadás 56-szoros pénzt is hozhatott.

Hirdetés

Hirdetés

A kaposvári labdarúgócsapatot versenyeztető klub maga ellen kért vizsgálatot a meglepetéssel végződött Tállya-Kaposvár Magyar Kupa nyolcaddöntő után, írja a Blikk. A lap szerint fogadási csalást sejtenek a háttérben. 

Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a Mol Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC-mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó-szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél. Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! 

- így a somogyi klub közleménye, miután a csapat 5-3-as vereséget szenvedett a Tállya otthonában. Az első félidőben a magasabb osztályú Kaposvár 2-0-ra még vezetett, ám a szünetet követően a Tállya az 52., az 54., a 60. és a 65. percben szerzett gólokkal, gyakorlatilag tizenhárom perc alatt megfordította a meccset. Az utolsó 10 percben még mindkét csapat szerzett ugyan gólt, de a fordítani nem sikerült a vendégeknek.

A hazai győzelem 7,5-szörös pénzt ért. Az a kombinált fogadás, amelynál a félidőben vendégvezetés, végeredményként pedig hazai győzelem szerepelt, bizonyos külföldi fogadóirodáknál akár 56-szoros pénzt is hozhatott.

Frissítés: A Szerencsejáték Zrt. az MTI megkeresésére azt írta, a Tállya KSE-Kaposvári Rákóczi FC mérkőzést minimum hármas kötésben, nyolc különböző típusú fogadási piaccal – például 1X2, gólszám 2,5, hendikep 1-0 – kínálták, amelyek között nem szerepelt az úgynevezett félidő/végeredmény fogadási lehetőség. A cég jelezte, a mérkőzés az élőben fogadható események közé sem került be. 
– Az összecsapás összesen 95 ezer szelvényen szerepelt, amely megfelel a Magyar Kupa ezen szakaszában beérkező átlagos fogadási számnak. Az előzetes esélyekhez képest a mérkőzés végeredménye meglepetésnek számít, de a szokásostól eltérő, gyanús fogadási mintát nem tapasztaltunk – reagáltak.

labdarúgásMagyar Kupabunda

Hirdetés

Szóljon hozzá!