Csalódás: simán kikapott a Szpari a Tiszaligetben

2021.04.25. 18:54

Csalódás: simán kikapott a Szpari a Tiszaligetben
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A nyíregyháziak egyik szolnoki gólra sem volt válaszuk.

Hirdetés

Hirdetés

A labdarúgó NB II 34. fordulójában a Szolnoki MÁV vendége volt a Nyíregyháza a Tiszaligeti Stadionban. A két együttes eddig 48 alkalommal találkozott egymással. Ezeken a Szpari 23-szor győzött, 15-ször a Szolnok örülhetett, míg 10 mérkőzés döntetlennel zárult. Legutóbb november 4-én futottak össze a felek, és Nyíregyházán 1–1-re végeztek.

A Szolnok már a 4. percben beatlált. Tamás László bal oldali beadása után nem voltak a helyzet magaslatán a Szpari-védők és fejér kapus sem, Rokszin egyedül maradt, és 5 méterről az üres kapuba pofozta a labdát (1–0). Gyorsan egyenlíthetett volna a Szpari, de csak kapufáig jutott. Fél óra játék után megduplázta elnyét a hazai együttes, igaz, némi szerencsével. Kónya bal oldali szöglete után a labda egy nyíregyházi fejről úgy csúszott tovább, hogy az a hosszú Tiszának lett jó, aki  jobb külsővel a bal alsóba lőtt (2–0).

A második félidőben becsülettel ment előre a Szpari, de a próbálkozásait nem kísérte szerencse, vagyis nem volt elég ötlet ahhoz, hogy a fiúk feltörjék a szolnoki védőfalat, így a szabolcsiak újabb vereséget szenvedtek.

LABDARÚGÓ NB II., 34. FORDULÓ
SZOLNOKI MÁV FC–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2–0 (2–0)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Görög Márió (Baghy Csaba, Tőkés Róbert)
SZOLNOK: Csáki – Tajti B. (Sitku L.,69.), Szekszárdi, Kovács O., Tamás L., Bárdos (Csirmaz,83.) – Tisza K., Földi M. (Lakatos I., a szünetben, Berdó, 69.), Kónya M.  – Novák Cs., Rokszin (Irmes, 85.). Vezetőedző: Csábi József
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Papp M. (Györgyi, a szünetben), Fodor F., Papucsek (Végső, 10.), Svedjuk (Hamed, 73.) – Farkas A. – Kalocsai (Herczku, a szünetben), Paku, Márkus A. (Zamostny, a szünetben), Gresó – Hornyák. Vezetőedző: Gálhidi György
Gólszerző: Rokszin (4.), Tisza K. (31.)

 

labdarúgásszpariNB II.

Hirdetés

Szóljon hozzá!