Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csalódás: simán kikapott a Szpari a Tiszaligetben

| 2021. 04. 25. | 20:54:00
A nyíregyháziak egyik szolnoki gólra sem volt válaszuk.
Csalódás: simán kikapott a Szpari a Tiszaligetben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A labdarúgó NB II 34. fordulójában a Szolnoki MÁV vendége volt a Nyíregyháza a Tiszaligeti Stadionban. A két együttes eddig 48 alkalommal találkozott egymással. Ezeken a Szpari 23-szor győzött, 15-ször a Szolnok örülhetett, míg 10 mérkőzés döntetlennel zárult. Legutóbb november 4-én futottak össze a felek, és Nyíregyházán 1–1-re végeztek.

A Szolnok már a 4. percben beatlált. Tamás László bal oldali beadása után nem voltak a helyzet magaslatán a Szpari-védők és fejér kapus sem, Rokszin egyedül maradt, és 5 méterről az üres kapuba pofozta a labdát (1–0). Gyorsan egyenlíthetett volna a Szpari, de csak kapufáig jutott. Fél óra játék után megduplázta elnyét a hazai együttes, igaz, némi szerencsével. Kónya bal oldali szöglete után a labda egy nyíregyházi fejről úgy csúszott tovább, hogy az a hosszú Tiszának lett jó, aki  jobb külsővel a bal alsóba lőtt (2–0).

A második félidőben becsülettel ment előre a Szpari, de a próbálkozásait nem kísérte szerencse, vagyis nem volt elég ötlet ahhoz, hogy a fiúk feltörjék a szolnoki védőfalat, így a szabolcsiak újabb vereséget szenvedtek.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés