Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A balmazújvárosi stadion csak a Szparié lesz két évig!

| 2021. 06. 23. | 18:49:00
Még a helyiek sem lépnek pályára ott.
A balmazújvárosi stadion csak a Szparié lesz két évig!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Örökösföldön készül a Nyíregyháza Spartacus labdarúgó együttesének kerete. A csapathoz egyre több új játékos érkezik. A támadó Csörgő Raul és a kapus Menczeles Iván mellett kivásárolta a klub Fejér Bélát a Sepsiszentgyörgytől. Sztankó Dávid és Erdei Martin saját nevelés, és profi szerződést kaptak. Vass Patrik Zalaegerszegről érkezik a Szparihoz. A 28 éves támadóként és középpályásként is bevethető labdarúgó az előző idényben 22 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára. Novák Csanád az előző bajnoki idényben 17 gólt szerzett az NB-II-ben, hangzott el a Szpari sajtótájékoztatóján.

A stadionépítés miatt két évig Balmazújvárosban játszik majd az együttes, de kifogástalan talajú pályán, tették hozzá.

Nagyon örülünk annak, hogy elkezdődik a stadion építése. Nekünk most költöznünk kell, és Balmazújváros mellett szólt, hogy csak mi használhatjuk a pályát, az ottani megyei I. osztályú gárda nem használja a létesítményt. Örömmel fogadtak bennünket, és reméljük, sok nyíregyházi szurkoló így is a helyszínen szorít majd nekünk

- mondta Kozák Attila ügyvezető, aki elmondta még: július 9-ig hazai környezetben készül a csapat, majd Szlovéniába utazik edzőtáborba. Itt több felkészülési mérkőzést is játszik majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés