Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Soroksáron is nyert a Szpari

| 2021. 08. 29. | 22:38:00
A Nyíregyháza továbbra is vezeti a másodosztályú tabellát.
Soroksáron is nyert a Szpari
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A labdarúgó NB II. vasárnapi játéknapján a Nyíregyháza fordulatos mérkőzésen a véghajrában fordította maga jávára az eredményt, és így továbbra is veretlen a labdarúgó NB II idei kiírásában.

A mérkőzés 16. percében a hazai csapat szerzett vezetést, amire a Szpari nem tudott válaszolni az első félidőben. A második játékrészben felpörgött a Nyíregyháza, sőt Gresó fejesével egyenlíteni is tudott a 57. percben. Sokáig nem örülhettünk a gólnak, a hazaiak egy szabadrúgásból újfent betaláltak. Bár több veszélyes kontrája is volt ezt követően a Soroksárnak, a szabolcsi csapat a 86. percben Pócsik révén ismét egyenlített, ráadásul a hosszabításban Gresó szögletéből Márkus a győzelmet jelentő gólt is megszerezte. 

MESTERMÉRLEG
Szergej Pacaj: - Az első félidőben rosszul kezdtünk, pedig tudtuk, hogy jön majd a Soroksár, mivel hazai környezetben szerettek volna bizonyítani. A kapott gól után többet birtokoltuk a labdát, de a lehetőségekkel nem sikerült élni. Fordulás után a cserékkel gyors játékosokat küldtünk be, egyenlítettünk, és bár egy szabadrúgás után ismét a hazaiak vezettek, fordítottunk, és teljesen megérdemelt a győzelmünk, mert sokat tettünk érte. Büszke vagyok a csapatra, különösen az tetszett, hogy 2-2 után sem elégedtek meg a döntetlennel, hanem mentek tovább a győzelemért. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés