Soroksáron is nyert a Szpari

2021.08.29. 20:38

Soroksáron is nyert a Szpari
A győzelemért hálásak voltak a szurkolók (Fotó: Facebook)

A Nyíregyháza továbbra is vezeti a másodosztályú tabellát.

Hirdetés

Hirdetés

A labdarúgó NB II. vasárnapi játéknapján a Nyíregyháza fordulatos mérkőzésen a véghajrában fordította maga jávára az eredményt, és így továbbra is veretlen a labdarúgó NB II idei kiírásában.

A mérkőzés 16. percében a hazai csapat szerzett vezetést, amire a Szpari nem tudott válaszolni az első félidőben. A második játékrészben felpörgött a Nyíregyháza, sőt Gresó fejesével egyenlíteni is tudott a 57. percben. Sokáig nem örülhettünk a gólnak, a hazaiak egy szabadrúgásból újfent betaláltak. Bár több veszélyes kontrája is volt ezt követően a Soroksárnak, a szabolcsi csapat a 86. percben Pócsik révén ismét egyenlített, ráadásul a hosszabításban Gresó szögletéből Márkus a győzelmet jelentő gólt is megszerezte. 

Labdarúgó NB II., 6. forduló
SOROKSÁR SC–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 2–3 (1–0)
Haraszti út, 500 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Belicza Bence, Mayer Gábor)
SOROKSÁR: Varga Á. – Nagy O., Gyömbér, Gengeliczki, Pászka – Ternován, Csernik, Lőrinczy, Szerető (Korozmán, 24.) – Kovác A. (Magyari, 74.), Lovrencsics B. (Valencsik, 81.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Szabó B. (Hamed, a szünetben), Szokol, Jánvári, Nemes – Paku, Márkus A. – Vass P., Zamostny (Csörgő, a szünetben), Gresó – Novák (Pócsik, 66.). Vezetőedző: Szergej Pacaj
Gólszerző: Lovrencsics B. (16.), Lőrinczy (64.), ill. Gresó (57.), Pócsik (86.), Márkus (92.)

MESTERMÉRLEG
Szergej Pacaj: - Az első félidőben rosszul kezdtünk, pedig tudtuk, hogy jön majd a Soroksár, mivel hazai környezetben szerettek volna bizonyítani. A kapott gól után többet birtokoltuk a labdát, de a lehetőségekkel nem sikerült élni. Fordulás után a cserékkel gyors játékosokat küldtünk be, egyenlítettünk, és bár egy szabadrúgás után ismét a hazaiak vezettek, fordítottunk, és teljesen megérdemelt a győzelmünk, mert sokat tettünk érte. Büszke vagyok a csapatra, különösen az tetszett, hogy 2-2 után sem elégedtek meg a döntetlennel, hanem mentek tovább a győzelemért. 

nyíregyházi spartacus fc

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés