Cristiano Ronaldo elképesztő rekordot állított fel

2021.09.02. 12:32

Cristiano Ronaldo elképesztő rekordot állított fel
Ronaldóék pénteken érkeznek Debrecenbe (Fotó: mti)

111 gólos a nemzeti csapatban.

Hirdetés

Hirdetés

A Katar ellen Debrecenben pályára lépő portugál válogatott csapatkapitánya, Cristiano Ronaldo szerdán este megdöntötte Ali Daei csúcsát! Az iráni 109 gólt szerzett a nemzeti csapat színeiben, de ezt a rekordot Ronaldo átadta a múltnak, miután az Írország elleni világbajnoki selejtezőn az ő két fejesgóljával fordított és nyert Portugália Írország ellen.

Meccs/gól mutatóban Puskás Ferenc a legjobb!

Ronaldo így immár 111 gólos a portugál válogatottban, ez a világrekord minden bizonnyal nagyon sokáig élni fog. Főleg úgy, hogy a luzitánok zsenije 36 évesen is kirobbanó fizikai formában van, tehát még éveket játszhat válogatott szinten. Érdekesség, hogy a válogatottakban szerzett gólszerzők toplistáján Puskás Ferenc még mindig a negyedik. Neki egyébként 85 fellépés kellett a nemzeti csapatban a 84 gólhoz, míg Ronaldo 180 válogatottság alatt szerzett 111 találatot. A meccs/gól mutatóban egyébként Puskás Ferenc a futballtörténelem legjobb gólvágója!

A portugálok pénteken délelőtt érkeznek Debrecenbe, majd délután edzenek a Nagyerdei Stadionban, és majd a szombati mérkőzés után, vasárnap repülnek Azerbajdzsánba, ahol kedden újabb világbajnoki selejtezőt vívnak. A katari válogatottal szombaton este 18 órától találkoznak a Nagyerdei Stadionban.

Jegyek a nagyerdeistadion.hu oldalon, vagy a stadion pénztáraiban válthatók!
RonaldoPuskás FerencPortugália

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés