Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kikapott a Szpari Angyalföldön

| 2021. 09. 29. | 21:19:00
Rossz kezdés után rossz folytatás. Így nem lehetett esélye a Nyíregyházának.
Kikapott a Szpari Angyalföldön
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vasas otthonában szerepelt a Nyíregyháza Spartacus együttes a labdarúgó NB II. szerdai játéknapján. Érdekesség, hogy a nyírségiek keretében több egykori Vasas játékos is található: Zamostny Balázs, Vass Patrik, Szokol Zsolt, Kilyén Szabolcs és Novák Csanád. Közülük csak Novák nem kapott szerepet az angyalföldi találkozón.

Rosszul kezdtek a nyíregyháziak, a fővárosi piros-kékek ugyanis a 8. percben már megtalálták az utat a Szpari kapujához. Pekár 14 méterről lőtt kapura, Fejér csak beleérni tudott a labdába, védeni nem (1-0). Az első félidőben meglehetősen enervált játékot láthattunk a nyírségiektől, akik a játék képe alapján örülhettek, hogy csak egygólos hátrányban vonultak pihenőre.

A szünetben a Nyíregyházában négy játékos nem jött ki a pályára: Sigér Á., Vass P., Galambos és Csörgő. Helyükre Nemes, Szabó B., Márkus és Pócsik érkezett. Mindez azt jelentette, hogy a szakmai stáb is rendkívül elégedetlen volt az első félidei produkcióval. Sajnos a folytatásban sem lett sokkal jobb a Szpari, bár a második félidőben már néhányszor eljutott a Vasas kapujáig. A meccs hajrája azonban a Vasasé volt, a 83. percben Hidi szöktette feczesint, aki közelről nem hibázott (2-0). A Spartacus így pont nélkül maradt Budapesten, és a Vasas mögé került a tabellán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés