Feczkó Tamás hazatér, és a Szpari edzője lesz!

2021.10.20. 16:53

Feczkó Tamás hazatér, és a Szpari edzője lesz!
Feczkó Tamás (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A nyíregyháziak egy nappal korábban váltak meg Pacajtól.

Hirdetés

Hirdetés

Mindenben megállapodott a Nyíregyháza Spartacus FC Feczkó Tamással, így a 44 éves, helyi kötődésű szakember irányítja a jövőben vezetőedzőként a Szparit - jelentette be a klub vezetése szerdán, miután közös megegyezéssel bontottak szerződést Sándor István szakmai tanácsadóval és Szergej Pacaj vezetőedzővel.

Bár a tabellán elfoglalt helyünk nem rossz, a mutatott játékkal nem voltunk elégedettek. Vérfrissítésre van szükség. Döntő tényező volt számunkra, hogy helyi kötődésű szakembert találjunk, és Feczkó Tamás személyében ez sikerült. Korábban két csapatot is feljuttatott már az NB-I-be, szeretnénk, ha Szpari lenne a következő

- mondta Róka Géza társügyvezető.

Feczkó Tamás dolgozott pályafutása során a nyíregyházi utánpótlásnál, és volt az NB-I-be feljutott csapat másodedzője is 2014-ben. 2015-ben sikeres UEFA Pro Licenc vizsgát tett, majd 2017-ben a Balmazújvárossal kiharcolta az élvonalba kerülést vezetőedzőként. Abban az évben megkereste az MTK, és a fővárosiakkal is NB-I-be jutott. Utoljára a DVTK-t irányította, vasárnap pedig a Szolnok ellen először küldheti pályára szülővárosa csapatát.

A vezetőedző szerződése 2023. nyaráig szól. Már folynak az egyeztetések arról, hogy kik segítik a stábban a munkáját, de itt is fontos a nyíregyházi kötődés - olvasható a Szpari közleményében.

 

labdarúgásNyíregyháza SpartacusFeczkó Tamás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés