Hirdetés

Csalódás: kikapott a Szpari Szegeden

2021.12.05. 19:01

Csalódás: kikapott a Szpari Szegeden
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

Null-kettőrőél sikerült kiegyenlíteni, de aztán minden rosszul sült el.

Hirdetés

Hirdetés

Vereséget szenvedett a Nyíregyháza a Szeged otthonában a labdarúgó NB II. 19. fordulójában. Az első félidő egyetlen találatát a a szegedi Kóródi szerezte, majd fordulás után felpörögtek az események. Előbb Jánvári egy szöglet után olyan szerencsételnül ért a labdába, hogy az a Szpari kapujában kötött ki, azaz megduplázta előnyét a hazai csapat. A vendégek azonban nem adták fel, előbb, az 55. percben Gresó, majd két perc múlva Zamostny révén kiegyenlítettek. 

Ekkor még vérmes reményekeket tápláltunk, de a 63. percben egy újabb szegedi gól lehűtötte a kedélyeinket. A 75. percben Csörgőt kiállította a játékvezető, és tíz emberrel már nem tudott nyomást gyakorolni a Szegedre a Szpari, amely végül vesztesen hagyta el a pályát. 

Labdarúgó NB II., 19. forduló: 
Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Nyíregyháza Spartacus 3-2 (1-0)
Szent Gellért Fórum 400 néző. Jv: Antal P. (Albert, Belicza)
Szeged: Molnár F. - Ódor, Pejovic, Temesvári, Dobos (Gréczi 60.), Farkas (Haruna 87.), Horváth (Lestyán 87.), Kővári, Simon, Kovács, Kóródi (Gajdos 60.). vezetőedző: Dragan Vukmir
Nyíregyháza: Hegedűs - Szokol, Papucsek, Jánvári, Nemes, Márkus, Sztankó (Csörgő 64.), Vass (Sigér 64.), Zamostny (Hamed 83.), Gresó (Pócsik 83.), Novák( Banyoi 83.)
Gól: Kóródi (8.), Pajovic (63.), Jánvári (öngól, 47.) illetve Gresó (53.), Zamostny (55.)
Kiállítva: Csörgő (75.)
labdarúgásszpariNB II.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés