Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A biztos Szpari-győzelmet beárnyékolja Paku eszméletvesztése

| 2022. 01. 30. | 16:40:00
A játékos jól van, de nem sok mindenre emlékszik.
A biztos Szpari-győzelmet beárnyékolja Paku eszméletvesztése
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bár még tombol a tél, elindult a tavaszi idény a labdarúgó NB-II-ben. A Szpari a Tiszakécskét fogadta Balmazújvárosban, és a papírformának megfelelően, magabiztos győzelmet aratott.

A Szpari az első félidőben többet támadott, de nem tudott betalálni a sereghajtó kapujába . A félidő hajrája mégis tartogatott egy fontos jelenetet. Tiszakécske-szöglet után Paku és Szabó fejelt össze, előbbi elvesztette az eszméletét, a bíró pedig tévesen kiállította Zádorit, a Tiszakécske támadóját, akit szabálytalannak látott, így a második félidőre emberhátrányba került a vendéggárda.

Az 52. percben jött is az első Szpari-gól: Sigér Ákos indult meg középen, Zamostny Balázshoz passzolt, aki 18 méterről a kapuba bombázott (1-0). Támadásban maradt a nyíregyházi együttes, és húsz perc múlva megduplázta előnyét: Novák Csanád bombáját Holczer védte ugyan, de Kovács Ádám érkezett jól, és a kapuba passzolt (2-0).

Mesterszemmel

Feczkó Tamás: - Drámai mérkőzésen vagyunk túl, Paku Roland sérülésénél nagyon aggódtunk. Szerencsére tudtam vele beszélni, de sok dologra nem emlékszik. A mérkőzésen az első félidőben is voltak helyzeteink, fordulás után pedig sikerült a fölényt gólokra váltani. A győzelmet azoknak a szurkolóknak ajánljuk, akik télen itt hagytak bennünket, biztosan örültek volna ők is a mai eredménynek. 

Visinka Ede: - Az első félidőben egy jogtalan kiállítás után emberhátrányba kerütünk, és kintről úgy tűnt az esetnél a labda talán a gólvonalon is áthaladt. A második játékrészben már a Nyíregyháza a kapu elé szorított minket, és megérdemelten győzött. 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés