Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháza Spartacus: két érkező már biztosan van

| 2022. 01. 05. | 15:43:00
Mind a ketten játszottak már a Szpariban.
Nyíregyháza Spartacus: két érkező már biztosan van
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A saját nevelésű fiatalok közül újabbak csatlakoztak hozzánk, így Torkos Máté és Tagai András is velünk dolgozik. Kétszer két edzőmérkőzést tervezünk a felkészülés során, hogy mindenki 90 perces terhelést kapjon

– mondta Feczkó Tamás vezetőedző.

Két új játékos is a kerettel kezdte a munkát, azonban egyikőjüket sem kell bemutatni a nyíregyházi szurkolóknak. Kovács Ádám 10 évvel ezelőtt játszott már a Szpariban. A balmazújvárosi pályához is szép emlékek fűzik, Feczkó Tamással dolgoztak együtt, és 5 góllal járult hozzá az NB-I-es tagság kivívásához. Az elmúlt években Békéscsabán futballozott.

Érzelemdús volt a megérkezés a városba, olyan, mintha hazajöttem volna. Azt megtanultam az elmúlt tíz évben, ha valakit hív a Nyíregyháza, akkor jönni kell. Sajnos korábban rajtam kívülálló okok miatt kellett elmennem, remélem most egy olyan időszak jön, amikor minden összeáll

–  mondta Kovács Ádám.

Nem a támadó az egyedüli érkező, a fiatal Ignéczi Martin az MTK-ból tért vissza Nyíregyházára.

- Nagyon jó érzés visszatérni, sok emlék köt ide. Az edzői stáb és a csapat is nagyon szimpatikus. Szeretnék minél több lehetőséget kapni. Három évig voltam a fővárosiaknál, technikailag sokat fejlődtem, remélem rövidesen ezt a felnőtt csapatban is megmutathatom – mondta Ignéczi Martin.

A keret a héten hazai környezetben készül, majd január 12-én 10 napra Törökországba utazik edzőtáborba. Itt vívja a felkészülési meccseket is a csapat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés