Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy pontot szerzett Újpesten a Kisvárda

| 2022. 02. 11. | 23:07:00
Nem született gól a meccsen.
Egy pontot szerzett Újpesten a Kisvárda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kiesőhelyen álló Újpest FC házigazdaként gól nélküli döntetlent játszott a Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga huszadik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Gyenge iram mellett sok szabálytalansággal és rengeteg hibával vette kezdetét a mérkőzés - a mezőnyben 18 légióssal -, és némi javulást csak a szünet előtti hajrá hozott. Az első félidőben így többnyire a mezőnyben volt a labda, a kapuk elé csak nagy ritkán kerültek az akciók. Újpesti részről a félidő elején Beridze vétett ziccert, majd a 38. percben az ötösről egy akción belül kétszer hagyott ki ordító gólhelyzetet, a vendégektől Asani tesztelte kétszer Banait, aki hárított.

A fordulás kevés elszántságot és iramot hozott ugyan, de továbbra is a pontatlanság jellemezte a játékot, így a kapuk nem forogtak veszélyben. Mivel érdemi változást az eredményben és a játékban sem hozott a folytatás, maradt a gól nélküli döntetlen.

A két együttes kedden a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében találkozott egymással, azon a mérkőzésen három gól esett - 2-1-re az Újpest nyert -, ezúttal viszont ugyanúgy 0-0-ra végeztek, mint az októberi, kisvárdai bajnoki összecsapásukon. A lila-fehér gárda sorozatban elszenvedett három bajnoki vereséget követően ponthoz jutott ugyan, de immár 403 perce gólképtelen az OTP Bank Ligában. A Kisvárda Erős Gábor vezetőedzővel a kispadon a pontvadászatban továbbra is veretlen, négy győzelem mellett negyedszer játszott döntetlent.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés