Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem bírt a Kisvárda a Mezőkövesddel

| 2020. 06. 09. | 21:11:00
Ponttal távoztak a matyók a Várkerti Stadionból.
Nem bírt a Kisvárda a Mezőkövesddel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárda 1-1-es döntetlent játszott a vendég Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának június 9-i nyitómérkőzésén. A harmadik helyen álló borsodiak az újraindulás óta hat találkozójuk egyikén sem győztek, az NB I-ben pedig négy mérkőzés óta nyeretlenek.

Jó iramban kezdődött a találkozó, amely eleinte kiegyenlített küzdelmet hozott, de csak a hazai kapusnak kellett nagyot védenie Nagy Dániel lövésénél. A Kisvárda viszont kihasználta első lehetőségét, így a félidő derekán „felavatta” a vendégek NB I-ben most debütáló ukrán hálóőrét. A Kisvárda felbátorodott a vezetéstől, de nem sikerült növelnie az előnyét, a borsodiak pedig a szünet előtt egy gyors ellentámadásból váratlanul egyenlítettek. A bekapott gólnál is jobban megnehezítette a hazai vezetőedző, Bódog Tamás dolgát, hogy két játékosát, Bumbát és Gosztonyit le kellett cserélnie sérülés miatt, ráadásul utóbbi Achilles-ín-szakadást szenvedett.

A folytatás ismét egyenlő erők küzdelmét hozta, így egyik csapat sem tudott komoly lehetőséget kidolgozni. A kötelező egészségügyi ivószünet után valamelyest megélénkült a játék, a Kisvárda pedig közel járt a gólhoz, de Lucas távoli lövése a keresztlécen csattant. A hajrában is a Kovácsréti kiállítása miatt emberhátrányban futballozó Kisvárda dönthette volna el az összecsapást, de a kövesdiek kapusa két szép védéssel mentett pontot csapatának – igaz, az utolsó pillanatban Dombónak is hárítania kellett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés