Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Igazolásokkal kapcsolatban is megszólalt a Szpari ügyvezetője

| 2022. 06. 01. | 14:51:00
Sajtótájkoztatóján több témát is érintett a nyíregyházi labdarúgóklub.
Igazolásokkal kapcsolatban is megszólalt a Szpari ügyvezetője
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyháza Spartacus vezetése az előttük álló feladatokról beszélt sajtótájékoztatójukon, de az átigazolások kapcsán is esett szó egy pár dologról.

Az az otthonunk, ahol az előző évben futballoztunk – nem a vendéglátóink miatt, hanem a távolság miatt – nem lehetett igazi hazai pálya számunkra. Sokat dolgozunk azon, hogy a Nyíregyháza Spartacust fizikálisan közelebb hozzuk Nyíregyházához és ezzel együtt a szurkolókhoz. Egyeztettünk sportlétesítményekkel, most várjuk az MLSZ döntését

– emelte ki Kósa Árpád ügyvezető.

Hozzátette, szeretnék azt is elérni, hogy a nyíregyháziak magukénak érezzék a csapatot, és minden családban legyen legalább egy szparis toll, vagy valami olyan tárgy, mely a klubhoz kötődik.

Kósa Árpád bejelentette továbbá, hogy a lejáró szerződéssel rendelkező labdarúgók közül Szokol Zsolttal és Paku Rolanddal is újabb kontraktust köt a Nyíregyháza Spartacus.

– Az előző év csalódás volt, a játékosok és a szakmai stáb nevében is mondhatom, szégyelltük magunkat, hogy nem a klubhoz méltó eredményt értünk el. Számomra fontos, hogy a Szpariért játszhatok, kilenc éve olyat éltem itt át, amit sehol máshol. Ezt szeretném megismételni – mondta el Paku Roland, a Szpari játékosa.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés