Hirdetés

Újra fociláz van! - így Sallai Roland nagybátyja

2022.06.16. 10:14

Újra fociláz van! - így Sallai Roland nagybátyja
Sallai Sándor (Fotó: Célfotó, Echo TV/Youtube)

Csak el kell hinniük magukról, hogy képesek rá - mondja a volt válogatott játékos.

Hirdetés

Hirdetés

Sallai Sándor 55-szörös válogatott labdarúgó, egyben az Anglia ellen 4–0-ra megnyert Nemzetek Ligája-találkozón duplázó Sallai Roland nagybátyja volt a Sportrádión Virányi Zsolt vendége a Hazafutás című műsorban - írja az nso.hu.

Nagyon kevesen számítottak erre az eredményre, annak ellenére, hogy az első meccsen is nyertünk. Ez világraszóló siker, mindenhol meghallják. Megpezsdült az ország, újra focilázban égnek a magyarok. Kár, hogy ez nem kint a világbajnokságon történt. Ráéreztünk a győzelem ízére, egyre jobban összekovácsolódik a csapatunk. Amíg ezzel a bátor játékkal megyünk ki a meccsre, és elhisszük, hogy van esélyünk, sok örömünk lesz még. Azért is szerepelünk ilyen eredményesen, mert nincs teher a csapaton. Ha a játékosok hétről hétre ilyen ellenfelekkel küzdhetnének meg, ráéreznének, hogy valójában nem sokkal jobbak a riválisok labdarúgói. Sok játékosunk szerepel topligában, megtapasztalták, hogy ők is meg tudják csinálni azt, amit az ellenfelek. Csak el kell hinniük magukról, hogy képesek rá

- mondta Sallai Sándor, aki 1981-ben a DVSC-ből innen került be a válogatottba. 1983-ban sorkatonai szolgálata alatt a Budapesti Honvéd csapatában szerepelt és onnen már nem tért vissza Debrecenbe, a szülővárosába. Tagja volt a nyolcvanas években a Honvéd sikereinek: 5 bajnoki címnek és 2 MNK győzelemnek. Az 1982-es spanyolországi és 1986-os mexikói labdarúgó-világbajnokság résztvevője.

 

AngliaválogatottNemzetek LigájaSallai Roland

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés