Félszáz csapat versengett

2015.11.23. 12:33

Félszáz csapat versengett

Az idén is nagy sikerrel zajlottak a DECATHLON Megyei Sportnapok.

Hirdetés

Hirdetés

A megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK), valamint több megyei sportszövetség illetve egyéb szponzorok jóvoltából immáron hatodik alkalommal rendezték meg a DECATHLON Megyei Sportnapokat november 18-20. között. 

Az eseményre idén 25 középiskola mintegy 50 csapata jelentkezett több különböző településről, többek között Nyíregyházáról, Mátészalkáról, Ibrányból, Nagykállóból, Kisvárdáról, Hodászról érkeztek csapatok a megmérettetésre.

A rendezők célja az a sportnapok megszervezésével, hogy a megyei általános és középiskolás fiú és lány röplabda, kosárlabda, labdarúgó csapatok megfelelő körülmények között, színvonalas mérkőzéseken mérhessék össze ügyességüket. Nem titkolt célja a szervezőknek, hogy a csapatok megismerjék egymást illetve, hogy népszerűsítsék a folyamatos testmozgást, az egészséges életmódot a fiatalok körében. 

Idén mindhárom sportágban indítottak férfi és női bajnokságot. Férfi kosárlabdában a Vasvári Pál Gimnázium, női kosárlabdában a Krúdy Gyula Gimnázium, férfi labdarúgásban a Wesselényi Miklós Szakközépiskola, női labdarúgásban Szent Imre Katolikus Gimnázium, férfi röplabdában az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, női röplabdában a Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Középiskolája csapatai végeztek az első helyen.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ajánljuk még