Hirdetés

Hirdetés

A legendás rockopera Debrecenbe érkezik!

2016.02.26. 09:43

A legendás rockopera Debrecenbe érkezik!

A Madách Színház hozza el.

Hirdetés

November 18-19-én a Kölcsey Központ meghívására a debreceni Főnix Csarnokban mutatja be a Madách Színház Andrew Lloyd Webber legendás rockoperáját, a Jézus Krisztus szupersztárt.

Andrew Lloyd Webber és Time Rice örökérvényű rockoperája világszerte meghódította a közönséget, hiszen elsőként beszélt másképp, meglehetősen szokatlan módon Jézus Krisztusról és szenvedéseiről. A musical forradalmasította a zenés színházat, és olyan kérdéseket vetett fel, amelyek mindmáig érvényesek. Főhőse nem csak a címszereplő Jézus, egyenrangú társa Júdás, aki kétségbeesett igyekezettel próbálja megérteni barátja cselekedeteit, de mindhiába. Kérdéseire rejtélyes válaszokat kap, és egyre világosabbá válik, hogy olyan történetbe csöppent, amelynek folytatására csekély hatása lehet - csakúgy, mint a többi szereplőnek, Pilátustól Heródesig, Mária Magdolnától Kajafásig. A cselekmény Jézusnak és híveinek jeruzsálemi bevonulásától a keresztre feszítésig tart. Lloyd Webber zenéje friss és elsöprő, egyik nagy sláger követi a másikat.

 

Posta Victor (Fotó: Madách Színház)

A Madách Színház nem csak látványban, de a szereplőgárda kiválogatásánál is kitett magáért. A hármas szereposztásban Jézusként láthatjuk Feke Pált, Tóth Attilát és Csengeri Attilát, míg Mária Magdolna jelmezébe Balogh Anna, Gallusz Nikolett és Polyák Lilla bújik. Júdás szerepében Serbán Attila, Száraz Tamás és Varga Lajos bizonyíthat majd, az előadást Szirtes Tamás rendezte.

Az előadás hossza 2 óra 10 perc egy szünettel.

Jegyek hamarosan kaphatók!

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés