Hirdetés

Az Apáca Show elszabadult

Szabolcsihír

2018.08.12. 14:01

Az Apáca Show elszabadult
Sztárok főszerepben

2018 egyik legjobban várt musicale ősszel Nyíregyházára érkezik.

Hirdetés

Hirdetés

Dupla teltház előtt, óriási sikerrel mutatkozott be 2018 egyik legkülönlegesebb zenés produkciója, az Apáca show a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A kettős szereposztásban színpadra állított darabot pénteken Peller Annával, szombaton Sári Évával a főszerepben láthatták a nézők.

A Westenden és a Broadway-n több mint tíz éve zajos sikerrel futó darabot több vidéki nagyvárosban is bemutatják. A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalsiker főbb szerepeit olyan kiváló művészek alakítják, mint Peller Anna, Sári Évi, Molnár Piroska, Feke Pál, Alföldi Róbert és Csonka András. A rendező Szente Vajk, aki Rákay Tamás díszlettervezővel közösen alkotta meg az előadás látványvilágát. 

Az Apáca Show-t a hétvégi kettős premier (augusztus 9-10) után még további öt teltházas előadásban (augusztus 12, 17, 18, 19, 20) játsszák a Szegedi Szabadtéri Játékok keretén belül, majd a produkció októbertől országos turnéra indul, érintve Pécset, Miskolcot, Zalaegerszeget, Nyíregyházát (november 17., Continental Aréna), Szombathelyet, Veszprémet, Debrecent és Győrt.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés