Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felcsútról igazolt a Nemzeti Sport

| 2016. 11. 21. | 17:19:00
A debreceniek évekkel ezelőtt nagyot balhéztak vele.
Felcsútról igazolt a Nemzeti Sport
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 39 éves Szöllősi György lett a Nemzeti Sport főszerkesztője - írta közleményében a lapot kiadó Mediaworks. Szőllősi korábban volt a Nemzeti Sport és a kiadó hetilapja, a Képes Sport újságírója.

Ezt követően a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtóosztályát vezette, majd a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatójaként, annak 2007-es indulásától kezdve 2014-ig. 2010 óta a magyar FourFourTwo magazin főszerkesztője. Tavaly választották meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége elnökének.

Lapinformációk szerint az eddigi főszerkesztő, Buzgó József a kapcsolatokért felelős menedzser lett.

Szőllősi a DVSC 2009-es BL-kalandozása alatt a debrecenieknek is dolgozott sajtófőnökként, de a kapcsolatnak csúnya vége lett. Szöllősi Györgyöt ugyanis lecserélte a DVSC, amiért az UEFA illetékese jelezte, hogy nem volt elégedett a sajtófőnök munkájával a Levszki elleni meccsen, noha - a Loki szerint - meglehetősen magas órabérét dolgozott. Így a BL-csoportmérkőzéseken már más (Ganczer Gábor) látta el a "press officeri" feladatot.

Szöllősi György a mellőzése után alaposan lehúzta a DVSC-t egy blogbejegyzésben, mely sajnos már nem érhető el. A DVSC első embere sértődött újságíró kicsinyes, szégyenteljes megnyilvánulásának nevezte az írást.

Később az általa szerkesztett Fourfourtwo magazin internetes kiadásában a Loki mezét gúnyolták ki, amiért a „gyermeteg” comic sans elnevezésű betűtípust választották az új mezek feliratozásához.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés