Hirdetés

Győzött Törökországban a Farkas!

Szabolcsihír

2018.05.28. 18:35

Győzött Törökországban a Farkas!
Mónus József a versenyen (Fotó: Facebook)

Mónus József a minap még jótékonykodott Nyíregyházán, most pedig újabb nagy sikert ért el távlövészetben.

Hirdetés

Győzött a törökországi 6. Hódító Kupán az 50 fontos íjerősségű – legnépesebb kategóriában – a Mónus József – számolt be az eredményről saját Facebook-oldalán nemrég a hajdúnánási hagyományőrző íjász.

Mint írja, a versenyt a szurkolóival közösen vívta meg, amin azt érti, hogy sokan kifejezték mennyire szorítanak érte az isztambuli versenyen. – Megint legyőztünk mindenkit a világon, aki a zászlónk ellen kívánt harcolni! Egyszerűséggel, állhatatosan, együtt, fáradságot nem ismerve, rendíthetetlenül! Egy zászlóért! Egy nemzetért! A sorsunkért! – adta hírül örömét a rá jellemző, kissé pátoszos stílusban az egyébként rendkívül közvetlen, melegszívű „Fehér Farkas”. A nagyszerű távlövő íjász azt ígérte, nemsokára beszámol a részletekről, de egyelőre pihennie kell.

Mónus József az idei nyíregyházi városbálon árverésre ajánlotta fel egyik íját. Azt a különleges fegyvert, amellyel tavaly több mint 400 versenyzőt legyőzve nyerte meg a Hódítók Kupáját Törökországban. A befolyt 115 ezer forintot ápolási eszközök beszerzésére, az idős betegek kényelmének javításra fordítja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítvány.

Távlövő íjászatMónus József

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés