Hirdetés

Hirdetés

Fantasztikus eredményt el egy máriapócsi hölgy Kínában

Szabolcsihír

2018.08.08. 11:51

Fantasztikus eredményt el egy máriapócsi hölgy Kínában
Fotó: Facebook

A város most őt élteti.

Hirdetés

Hirdetés

Újabb máriapócsi fiatal öregbítette a szabolcsi város hírnevét - ezúttal Kínában. A hírt Papp Bertalan, Máriapócs polgármestere osztotta meg:

Örömmel számolok be mindenkinek, hogy egy csinos máriapócsi hölgy, Andicsku Ivett fantasztikus eredményt ért el a Kínában rendezett China Cheer Open nevű világversenyen!

- írta a kisváros első embere, aki hozzátette: A világ 4 kontinenséről érkező 15 ország kb. 3000 sportolójának találkozóján Ivett 2.helyezést ért el.

Az ezüstérmes, máriapócsi Andicsku Ivett

Az ELTE-BEAC cheerleader csapata közel 40 fős delegációval utazott július második felében Kínába, Nankingba, a 6. China Cheerleading Open világkupára. A sportolók először képviselték hazánkat Senior Coed Premier, Freestyle Pom Team és Freestyle Pom Double kategóriákban az ázsiai kontinensen. Ennek a csapatnak volt a tagja a máriapócsi Andicsku Ivett, aki egy csillogó ezüstéremmel tért haza a viadalról.

A cheerleading, modern sportág, amely a torna, az akrobatika és a tánc elemeit ötvözi.  Elsősorban az amerikai futball-, a kosárlabda-, vagy a labdarúgásbeli szurkoláshoz illetve a vezérszurkoláshoz kapcsolódó csapattevékenység. (Wikipédia)

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés