Hirdetés

Hirdetés

Helebrandt Máté: ezt most nagyon nehéz lesz kiheverni

M4Sport

2018.08.08. 09:14

Helebrandt Máté: ezt most nagyon nehéz lesz kiheverni
A képen még reményekkel telve, a berlini EB előtt (Fotó: Szabolcsihír)

Nyíregyháza büszkesége bele sem mer gondolni, mi lett volna, ha...

Hirdetés

Hirdetés

Mint arról már beszámoltunk, egy fatális baleset miatt kénytelen volt feladni a versenyt kedden a nyíregyházi gyalogló Berlinben.

A második helyen haladt Helebrandt Máté, amikor egy eldobott palack a vesztét okozta. Rálépett és kifordult a bokája, végül a táv felét letudva fel kellett adnia a berlini Eb 50 km-es gyalogló versenyét - írja az M4 Sport. Az olimpiai bajnok Matej Toth vezette élmezőnyben gyalogolt a nyíregyházi atléta, amikor beütött a krach.

Az egyik frissítő állomásnál, nem tudom, hogy ő vagy az egyik lekörözött versenyző, eldobott egy frissítőflakont, és annyira szerencsétlenül léptem pont rá, hogy teljesen kiment a bokám

– elevenítette fel a peches mozdulatot az M4 Sportnak.

Mint mondta, abban a pillanatban nem is tudta, képes-e folytatni vagy nem, a hév vitte tovább, de minden lépés szörnyű volt. Még két vagy három kört teljesített, de annyira feldagadt a bokája és annyira fájt, hogy kénytelen volt feladni.

Nagyon jól bírtam. Hogy mi lett volna, bele sem szeretnék gondolni, mert nagyon fáj a szívemnek. Ezt most nehéz lesz kiheverni - mondta a kiváló nyíregyházi sportoló.

 

Helebrandt Mátégyaloglás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés