Hirdetés

Jobb teljesítményt várnak a Szparitól

Nyíregyháza Spartacus FC Facebook-oldala

2019.01.10. 16:59

Jobb teljesítményt várnak a Szparitól
Fotó: Facebook

A nyíregyházi klub immár új vezetőedzővel készül.

Hirdetés

Január 3-án kezdte az új évben a munkát a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó együttes az elmúlt napokban végig a Városi Stadion műfüves pályáján készült, már Zoran Spisljak irányításával. A vezetőedzővel a téli szünetben állapodott meg a klub vezetése, mely tavasszal jobb, kiegyensúlyozottabb teljesítményt vár a Szparitól - írják a csapat közösségi oldalán.

Kozák Attila cégvezető úgy nyilatkozott: szeretnék, ha a csapat elindulna egy felfelé ívelő pályán, úgy érzik, az új vezetőedző irányításával ez megvalósulhat. A klub elnöke elkötelezett amellett, hogy egyre több saját nevelésű fiatal épüljön be a csapatba.

Zoran Spisljak munkáját Purguly Árpád is segíti. Ő híd szerepet tölt be az első csapat és a Bozsik Akadémia között is. A felnőtt keretben több fiatalra is számítanak, jelenleg 12 saját nevelésű labdarúgó készül a Szparival. A keretben eddig egy változás volt, Pekár László távozott. A labdarúgó Mezőkövesden folytatja pályafutását.

A héten még itthon, a jövő héttől pedig Törökországban készül edzőtáborban az együttes.

Szombaton 11 órától a Balmazújváros ellen játszik felkészülési találkozót a Nyíregyháza. Ez lesz a csapat első edzőmeccse.

- Úgy készítettük fel a játékosokat, hogy szombaton mindenki lehetőséget kapjon, és magas iramban 45 percet futballozzon. Minden edzésről felvételt készítünk, a játékrészeknél minden labdarúgót elemzünk, így pontosan tudjuk, a következő edzésen mi az, amiben fejleszteni kell akár fizikálisan, akár technikailag, akár taktikailag. Én annak a híve vagyok, hogy játékkal kell felépíteni a játékost - ezt persze kiegészítjük fizikális edzésekkel - és sok olyan szituációt teremtünk, ami a mérkőzéseken is előfordul - mondta Zoran Spisljak vezetőedző.

A törökországi edzőtáborban további felkészülési mérkőzéseket játszik a gárda, a bajnokság pedig február 3-án kezdődik.

Nyíregyháza SpartacusMagyar futball

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés