Hirdetés

Hirdetés

Ismét nemzetközi bajnokság helyszíne volt Nagykálló

Nagykálló.hu/Facebook

2019.07.04. 16:35

Ismét nemzetközi bajnokság helyszíne volt Nagykálló
Fotók: Nagykálló.hu/Facebook

A Nap Strandon mérkőztek meg a csapatok.

Hirdetés

Hirdetés

A Nagykállói Röplabda Egyesület (NARE) idén már kilencedik alkalommal hívta életre az idei, szezonnyitó strandröplabda tornát június 22-én. Az eseményről július 4-én számolt be honlapján a város. 

A Nap Strandon zajló nemzetközi eseményt Juhász Zoltán polgármester nyitotta meg, aki kiemelte a NARE úttörő szerepét abban, hogy a röplabdázás és ezen belül a strandröplabdázás egyre népszerűbb a helyiek körében.

Az eseményre 15 csapat nevezett, köztük 9 külföldi - román, szlovák és ukrán – egyesület. A játékosok közül többen már visszatérő vendégek voltak, de három új csapat - Mátészalkáról, Beregszászból (Ukrajna) és Nagyváradról (Románia) – is érkezett.

Az egész napon át tartó bajnokság eredményhirdetésekor a dobogó legmagasabb fokára az egyik nagykállói együttes, a NARE I. tagjai állhattak. A második a Szatmárnémeti-2 lett, míg a harmadik helyen a NARE-Bitang négyes, a negyediken pedig Gólyavádli (Nyíregyháza) csapata végzett. 

A dobogós helyezést elért csapatokat a nagykállói Nyilas Sándor keramikus által készített érmekkel jutalmazták a rendezők, a győztes csapat pedig átvehette a kupát is.
Nagykálló

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés