Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kikapott a Nyíregyháza Spartacus

| 2020. 02. 24. | 09:57:00
Nem bírtak a tiszakécskei csapattal.
Kikapott a Nyíregyháza Spartacus
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tiaszakécskén lépett pályára a bajnokság 25. fordulójában 400 néző előtt a Szpari február 23-án. A nyíregyházi csapatot a Duna Aszfalt TLC fogadta - írják a csapat közösségi oldalán.

Enyhe hazai mezőnyfölénnyel indult a meccs, ami két szögletben is megmutatkozott, de egyik sem volt veszélyes. Mindkét csapat szervezetten védekezett, nem alakult ki nagy helyzet egyik kapu előtt sem.

A 12. percben Simon próbálkozott egy közeli lövéssel, de Ásványi biztosan védett.

A 31. percben megszerezte a vezetést a Tiszakécske, Simon csapott le egy röviden hazafejelt labdára, és a 16-oson belül átemelte azt Ásványi fölött, 1-0.

Rosszul indult a második félidő, a 48. percben egy beadás után Kovács próbált felszabadítani, de ellenfele lábát találta el, 11-es. A büntetőt Máté értékesítette, 2-0.

A Spartacus a 87. percben szépített. A hetedik nyíregyházi szöglet után kipattant középen a labda, Sinanovic Sinan pedig 16 méterről a kapuba lőtt, 2-1.

A második félidőben folyamatosan támadott a Szpari, de egyenlíteni végül nem sikerült, így a Tiszakécske megnyerte a találkozót.

- Az első 20 percben mezőnyjáték volt, majd egy olyan hibát követtünk el, ami ezen a szinten nem fér bele, és vezetést szereztek a hazaiak. A kapott gól után átvettük az irányítást, helyzeteink is voltak, de a második játékrész elején újabb gólt kaptunk büntetőből. A folytatásban a cserék jól szálltak be, nagy helyzeteink voltak, de csak a végén, túl későn sikerült szépíteni. A döntetlen igazságosabb lett volna - értékelte a játékot Lengyel Roland vezetőedző.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés