Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Révész Bálint nem száll ki, inkább megerősíti a Szparit

| 2020. 04. 28. | 18:08:00
Régi-új edzők tértek vissza a casapathoz.
Révész Bálint nem száll ki, inkább megerősíti a Szparit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miközben a játékosok egyéni edzésekkel készülnek a bajnoki folytatásra, a klub vezetése több tárgyalást is folytatott az elmúlt időszakban. Ennek következtében alaposan megváltozott a stáb. Több olyan szakember tért vissza, akik korábban már szép eredményeket értek el a Szparival. Vezetőedzőként az a Gálhidi György dolgozik mostantól, aki 2007-ben az élvonalba juttatta a Nyíregyházát - adták hírül a csapat Facebook-oldalán.

- Óriási lehetőség számomra, és mivel sikerorientált vagyok, bízom benne, hogy most is jó eredményeket érünk majd el. Az utóbbi 16 évben 5 bajnokcsapat edzője voltam, ebből négyszer a másodosztályból jutottunk fel az együtteseimmel, Magyarország mellett ez Vietnámban és Egyiptomban is sikerült. Nagyon bízom abban, hogy rövidesen újabb elsőséget ünnepelhetünk – nyilatkozta Gálhidi György.

- Nyíregyháza nekem szívügyem, Magyarországon itt kezdtem edzőként pályafutásomat. Nagy a felelősség, de Gálhidi György elbírja a terhet, én pedig igyekszem mindenben támogatni – mondta Sándor István szakmai tanácsadó.

Lengyel Rolandnak és Ambrusz Árpádnak a klub vezetése megköszönte az eddig munkát amit a felnőtt csapatnál végeztek, és mindkettejükre számítanak a jövőben is. Előbbi visszakerül a Bozsik Akadémiához vezetőedzőnek, utóbbi pedig videóelemzőként segíti a felnőtt gárda munkáját.

- A kialakult gazdasági helyzetre való tekintettel több klubnál is a támogatók, tulajdonosok úgy döntöttek, nem folytatják, nem áldoznak többet a sportra, elengedik a játékosokat, alkalmazottakat. Én is megtehettem volna, hogy kiszállok, és nem működtetem tovább a Szparit. Ez lett volna az egyszerűbb megoldás. De inkább úgy döntöttem, tapasztalt szakemberekre bízom az együttes irányítását, és folytatjuk a munkát, szeretnénk közösen jó eredményeket elérni – mondta Révész Bálint tulajdonos.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés