Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tucatnyi arannyal tértek haza a Nyíregyházi Fókák

| 2020. 09. 08. | 16:39:00
Máris a hódmezővásárhelyi bajnokságra koncentrálnak.
Tucatnyi arannyal tértek haza a Nyíregyházi Fókák
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csongrád-Csanád megyében versenyeztek a Nyíregyházi Fókák szeptember első hétvégéjén. A XIII. Csongrádi Országos Senior Úszóversenyről ismét számos éremmel tértek haza az egyesület tagjai.

A hölgyeknél Tóth Zsófia - első megmérettetésén - két ezüst- és egy bronzérmet szerzett. Az úszónő néhány hónapja edz a jól összeszokott csapattal.

A férfiak közül ezúttal is Cserés Miklós bizonyult a legeredményesebbnek, aki hat egyéni arannyal gazdagította éremkollekcióját, minden számot megnyerve korosztályában, amelyben rajthoz állt.

Cseh Imre négy első és három második helyezésével szintén sikeresnek bizonyult.

Bódi Szabolcs négy ezüst- és egy bronzéremmel, Hudáky Zoltán pedig egy arannyal, három ezüsttel és egy bronzzal bővítette a klub által gyűjtött medálok számát.

A Fókák két váltóban is képviseltették magukat, a verseny megkoronázásaként, férfi vegyesben elért eredményükért korcsoportjukban a dobogó legfelső fokára állhattak fel.

A csapat sikereiben kulcsszerepet játszott, hogy a szenior úszók nem pihentek, a nyarat is végigedzették. A Juharos Gábor vezette tréningjeiken pedig fokozatosan még nagyobb tempóra kapcsolnak, hiszen a november elejére tervezett hódmezővásárhelyi országos bajnokságon is eredményesen szeretnének szerepelni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés