Tizenegyesrúgó bajnokságot rendeznek, Szabolcsban is lesz selejtező

Szabolcsihír

2021.05.17. 13:56

Tizenegyesrúgó bajnokságot rendeznek, Szabolcsban is lesz selejtező

Jelentkezni június 2-ig lehet.

Hirdetés

Hirdetés

Megyénkben négy helyszínen: Nyírbátorban, Tiszavasváriban, Csengerben és Újfehértón is rendeznek tizenegyesrúgó versenyt. Az eredetileg áprilisra tervezett Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság selejtezőit júniusban és nyár végén rendezik meg.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Nyírbátori Labdarúgó SE és a Tiszavasvári Sport Klub rendezi meg a területi fordulót júniusban. A szeptemberi területi fordulókat pedig a Petőfi Diák és Szabadidő SE valamint az Újfehértó SE.    

A bajnokság fővédnöke Király Gábor, 108-szoros válogatott kapust. Az ő kapusiskolájának a tanítványai is ott lesznek a gólvonalon, vele pedig a szombathelyi selejtezőn és az országos döntőn is találkozhatnak a résztvevők.

A verseny egyszerű, mindenki újra rúg, aki belövi a labdát. Egészen addig, míg 4-16 játékos marad a végén, akik mehetnek a szeptemberi megyei döntőbe, majd akár az országos döntőbe. A döntőkben már párbajok lesznek a rúgók között.

A végső győztes akár 10 millió forintot is nyerhet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében már több mint 400-an regisztráltak a versenyre, izgalmas párbajoknak nézünk elébe. Vajon a fiatalabb vagy az idősebb megyei góllövők a hatékonyabbak a tizenegyespontról? Az Ibrány SE játékosa Nagy Dávid, vagy a Nagyhalászi SE góllövője Ladányi Dávid a megye legjobb tizenegyeslövője? Netán nem is a gólvágók a legbiztosabb lábúak a büntetőpontnál? Egy tarpai, fehérgyarmati, nagyecsedi, vagy mátészalkai hátvéd is bejut esetleg az országos döntőbe?

A versenyzők oltási igazolvány nélkül is rúghatnak, nevezni június 2-ig lehet.

Az időpont igen, de a terv nem változott, a megingathatatlant keresik, aki a legjobban értékesíti a tizenegyeseket. És akinek a jutalma az eredeti tervnek megfelelően akár 10 millió forint lehet. A nyáron se kell mást tenni, csak be kell rúgni a labdát a kapuba.

Hirdetés

Szóljon hozzá!