Tizenegyes! Csak be kell lőni

2021.06.02. 10:18

Tizenegyes! Csak be kell lőni
A fővédnök: Király Gábor

Indul a bajnokság.

Hirdetés

Hirdetés

Hétvégén indul az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság, melyre június 2-áig, vagyis szerdán éjfélig még lehet nevezni a tizenegyesrúgó bajnokságra.

Mi nem kártyázunk, hanem rúgunk! Maszk és védettségi igazolvány nélkül lőhettek kapura az első fordulóban. Hétvégén találkozunk! - írták az országos bajnokság Facebook-oldalán.

Mivel a bajnokság minden eseményét szabadtéren és 500 fő alatti létszámmal rendezik, az új kormányrendelet értelmében sem a rúgóknak, sem a nézőknek nincs szüksége maszkra és védettségi igazolványra a részvételhez.

Ezzel együtt a szervezők ígérik, továbbra is figyelnek egymásra: mindenkinek biztosítanak lehetőséget kézfertőtlenítésre, az érintésmentes helyszíni regisztrációra. A távolságra is figyelni fognak, akárcsak arra, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát a pályán.

A bajnokság első helyszínei június 5-én, 6-án és 12-én rendezik meg az eseményeket. A fővédnök Király Gábor.

A társ-rendezésű EB mellett az egyik legjobban várt hazai rendezvénysorozatra már közel 10 ezren regisztráltak.
A június 5-én induló I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon első körben 10 megyében közel 20 helyszínen, aztán nyár végén újabb közel 40 helyszínen rúghatnak a jelentkezők. Már a nyár eleji helyszíneken is több ezren szállnak versenybe a fődíjért.
Aki szeretné megméretni magát a versenyen, érdemes mielőbb regisztrálnia, hiszen a nevezések száma korlátozott, néhány helyszínen hamarosan betelnek a helyek. A legjobb 11-es rúgó a dicsőség mellett akár 10 millió Ft-tal lehet gazdagabb, és lehetősége nyílik Király Gáborral is találkozni.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés